Vippi.fi yhtiö on turvallinen ja erittäin toimiva. Siitä on kelpo kokemuksia myös vuonna 2021. Palvelusta voit hakea joustoluottoa 100€ – 2000€. Mikäli summa on sopiva, saatat haluta siirtyä suoraan laskuriin. Mikäli summa on puolestaan liian pieni, ovat hyviä vaihtoehtoja mm. Saldo, BigBank, Ostosraha ja Komplett bank.

Mikäli kuitenkin haluat lukea Vippi.fi kokemuksia niin kannattaa jatkaa arvosteluun, jossa myös esitellään yhtiö ja kerrotaan lisää lainatuotteista.

Arvostelu & esittely 1:

Sivuston taustalla on Tact Oy-niminen suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2006. Se tarjoaa useita erilaisia lainapalveluita Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Suomessa yhtiön muita lainapalveluita ovat Saldo.fi ja Limiitti.fi. Saldo.fistä on olemassa myös kansainvälinen versio .com-päätteellä. Lisäksi Tactilla on ruotsalaisille yrityksille yrityslainoja myöntävä Kreditlinan.se. Yhtiössä työskentelee noin 30 rahoitusalan ammattilaista, ja sen pääkonttori sijaitsee Suomen Turussa. Turun lisäksi yhtiöllä on toimipaikkoja Tukholmassa, Tallinnassa, Luxembourgissa sekä Varsovassa.

Lue myös:

Vippi.fi on yhtiön lainapalveluista vanhin, ja se onkin perustettu jo vuonna 2006. Vuosien varrella Vippi.fillä on ollut noin 400 000 asiakasta, joten erittäin hyvin testatusta palvelusta on kyse. Huolimatta iästään on palvelussa pysytty ajan hermolla, ja sitä on uudistettu aika ajoin vastaamaan paremmin nykyajan tarpeita. Nykyisin Vippi.fi on suunnattu ainoastaan joustoluottoa tarvitseville asiakkaille. Muunlaisiin tarpeisiin vastaa esimerkiksi Saldo.fi, joka tarjoaa eri suuruisia kulutusluottoja. Myös näitä Saldon kulutusluottoja voi hakea kätevästi Vippi.fin kautta.

Tact Finance on keskittänyt joustoluottonsa Vippi.fi-nimen alle. 2000€ joustoluottoja voi hakea täysin mihin tahansa haluamaansa tarkoitukseen. Rahat voi käyttää vaikkapa remonttiin, autoon tai ihan mihin tahansa kulutukseen. Palvelua voivat käyttää kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, ja myös suomalainen pankkitili vaaditaan.

Kulutusluottoja samalta firmalta hakevan kannattaa kääntyä yrityksen Saldo.fi-palvelun puoleen, josta voi hakea kulutusluottoja väliltä 1000€-10 000€.

Vippi.fi joustoluotto kokemuksia

Vippi tarjoaa joustoluottoja väliltä 100-2000€. Joustoluoton saatuaan asiakkaalla on käytössään luottokortin lailla toimiva korkeintaan 2000€ luotto. Sitä ei ole siis pakko koskaan käyttää kokonaan, mutta se on ikään kuin varalla siltä varalla että luotolta haluaa nostaa rahaa itselleen. Kyseessä on joustava ja jatkuva laina, jolla ei ole määriteltyä takaisinmaksuaikaa. Minimikuukausierä on kuitenkin aina maksettava. Kuukausierän suuruus riippuu lainan määrästä ja muistakin tekijöistä. Esimerkiksi 2000€ luotolla kuukausierä on aina 15% avoimen luoton määrästä. Kun taas esimerkiksi 500€ luotolla kuukausierä on aina 100€. Lainan nostopalkkio myönnettäessä on 5%+9,90€.

Nimelliskorko on alkaen 24%. Esimerkkinä 1500 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23% ja takaisinmaksettava summa yhteensä 1894€. Tämä pätee kun laina maksetaan takaisin 12:ssa kuukausierässä. Laina ei siis ole aivan halvimmasta päästä mutta ei myöskään kalleimmasta.

Kun olet hakenut itsellesi Vippi.fi-joustoluoton, voit nostaa luottorajan puitteissa omalle tilillesi haluamiasi rahamääriä. Pienin nosto on 20 euroa. Laina siirtyy nostettaessa tilille muutamassa minuutissa. Nostaminen onnistuu klo 07-22 välisenä aikana.

Voit tästä linkistä siirtyä laskuriin ja hakemukseen.

Lainan saamisen ehtoja:

  • Vähintään 20-vuotias
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Suomalainen pankkitili
  • Verkkopankkitunnukset tunnistautumista ja lainan allekirjoittamista varten

Vippi.fi MySaldo-palvelu

Kun olet saanut joustoluoton Vippi.fistä, saat samalla tunnukset sivuston MySaldo-palveluun. Kaikki luottoon liittyvä hallinnointi onnistuu helpoiten sen kautta. Sieltä näet esimerkiksi avoinna olevat laskut. Myös jäljellä olevan luottovaran, nostovaran sekä jo nostetun lainan määrän näet samasta paikasta. Voit lisäksi tarvittaessa päivittää yhteystietojasi ja tutustua mahdollisiin lisäpalveluihin.

Edellä mainittuihin lisäpalveluihin kuuluvat:

  • Eräpäivän siirtäminen. Jos lainanhaun yhteydessä valitsemasi eräpäivä ei miellytäkään, voit vaihtaa laskun eräpäivää. Eräpäivän vaihtamisesta veloitetaan 10€ käsittelymaksu.
  • Laskutustavan vaihtaminen. Jos haluat vaihtaa sähköpostilaskusi paperiseen tai päinvastoin, onnistuu sekin MySaldo-palvelun kautta.
  • Maksuvapaan kuukauden hakeminen. Jos lainanmaksu vaatii hengähdystaukoa, voit hakea siihen maksuvapaata kuukautta. Yhden kuukauden maksuvapaata voi hakea palvelun kautta. Maksuvapaan myöntäminen maksaa 30€ käsittelykulun verran. Voit hakea myös lyhennysvapaata kuukautta, jolloin maksat lainasta vain korot ja kulut. Lyhennysvapaan kuukauden hakeminen maksaa 10€.
  • Kuukausierän pienentäminen väliaikaisesti. 20 euron käsittelykululla voi pudottaa kuukausieränsä puoleen kuukauden ajaksi.

Vippi.fi asiakaspalvelu

Vippi.fin asiakaspalvelu palvelee kaikissa lainoihin liittyvissä kysymyksissä. Jos vastausta ei löydy yhtiön sivustolta, kannattaa kääntyä asiakaspalvelun puoleen mielummin kuin jäädä epävarmuuden tilaan. Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse numerossa 010 219 550 arkisin klo. 07.00-21.00 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo. 10.00-18.00. Yrityksen asiakaspalvelulla on lainafirmaksi siis harvinaisen pitkät aukioloajat. Lainaa palvelusta voi hakea vuorokauden ympäri, mutta hakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Sähköpostitse asiakaspalveluun saa yhteyden osoitteessa asiakaspalvelu@vippi.fi. Myös sähköposteihin vastataan aukioloaikojen puitteissa.

Vaihtoehtoja Vippi.fille

Vippi.fin kaltaisia noin 2000 euron joustoluottoja tarjoavia lainapalveluita toimii tätä nykyä netissä lukuisia. Vippi.fin kilpailijoihin kuuluu esimerkiksi niin ikään suomalainen Everyday. Ferratum tarjoaa sekin 2000€ joustoluottoja, sekä lisäksi runsaasti muita erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin.

Bank Norwegian tarjoaa joustoluottojen lisäksi myös luottokortteja sekä korkeakorkoisia säästötilejä. Katsastamisen arvoinen on myös etelänaapuristamme Virosta ponnistava BigBank. Huomattavasti halvempaa joustoluottoa tarjoaa muun muassa Credit24.

Ennen kuin nostat luottoa

Kuten kaikkia lainoja ottaessa, myös tässä tapauksessa kannattaa käyttää tervettä järkeä. Lainaa kannattaa ottaa vain todelliseen tarpeeseen, ei turhuuksiin kuten päihteisiin tai uhkapelaamiseen. Ennen lainan ottamista kannattaa myös olla varma siitä, että lainan pystyy myös maksamaan takaisin. Jos lainan saat, tarkoittaa se sitä ettei sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä joten tuskinpa haluat niitä tulevaisuudessakaan itsellesi hankkia. Oikeassa tilanteessa laina voi olla pelastava tekijä, mutta väärin perustein otettuna se voi olla alkua jollekin ikävälle. Mikäli vielä harkitset lainaa on hyvä hyödyntää Vippi.fi laskuria ja pohtia numerojen valossa onko lainan ottaminen nyt järkevää.

Arvostelu numero 2: Vippi.fi kokemuksia ja tietoa

Tässä toisen arvostelijan kirjoitus Vippi.fi palvleusta. Lisää kokemuksia ja kommentteja voi myös jokainen lukijamme lähettää, joka on varmasti hyväksi muille lukijoillemme. Sen voi tehdä tämänkin sivun lopussa.

Arvostelu & kokemuksia 2:

Vippi.fi on suomalainen vippifirma, joka on ollut markkinoilla jo reilusti yli kymmenen vuotta. Se tarjoaa suomalaisille asiakkailleen joustoluottoja sekä kulutusluottoja. Ensimainittuja saa 2000 euroon asti ja jälkeenmainittuja jopa 10 000 euroon asti. Eli kyseessä ei ole mitkään asuntolainat, mutta silti sen verran isoja lainoja, että niillä kattaa vähän normaaliakin isompia menoja hätätilanteessa. Minkälaisesta palvelusta sitten on kyse ja minkälaisia kokemuksia meillä on, siitä lisää tässä artikkelissa.

Palvelun taustalla toimii Tact Group, joka on perustettu jo vuonna 2006. Suomen lisäksi heillä on toimintaa Ruotsissa ja hieman yllättäen Puolassa. Tyytyväisiä asiakkaita sanotaan olevan jo yli 400 000, mikä on jo melko vakuuttava luku. Sivustolla mainitaan että lainoja voidaan myöntää 24h päivässä, mutta tämä on jo Suomen lakien vastaistakin, joten se ei liene mahdollista. Hakemuksia otetaan tosin vastaan päivän jokaisena hetkenä ja sitä tuolla käytännössä tarkoitetaankin.

Sivusto itsessään näyttää hyvältä ja tietoa on helposti saatavissa. Valikosta löytyy helposti tietoa lainavaihtoehdoista, sekä itse yrityksestä. Itse design on tyylikäs ja helposti luettava. Sivusto huokuu luotettavuutta. Ainoa, mistä emme pidä on sen nimi, sillä se muistuttaa liikaa edesmenneitä pikavippejä, joista ei ole ollut kenellekkään mitään hyvää.

Katsotaanpa hieman tarkekmmin tuota Tact Groupia. Kauppalehti.fi tietojen mukaan yritys on rekisteröity Turkuun, eli kyseessä on täysin suomalainen yritys. Valitettavasti yrityksen taloustiedot ovat salaisia, joten niitä ei pääse tarkistamaan. Sen sijaan vuoden 2013 liikevaihto löytyy, jolloin se näyttää olevan hieman yli 500 00 euroa. Kun verrataan alan jättiläisiin, joilla liikevaihtoa voi olla jopa yli 10 miljoonaa, on vaikea uskoa vippi.fin olevan yksi suosituimmista lainapaikoista. Tiedoista käy myös ilmi, että aiemmin yrityksen nimi oli Vipster Oy.

Lainan hakeminen

Lainaa Vippi.fi palvelusta voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen suomalainen, jolla luottotiedot ovat kunnossa. Kun ensimmäinen laina on myönnetty, saa tunnukset MySaldoon. Tuossa palvelussa voi pysyä kartalla omasta lainastatuksestaan. Eli paljonko on lainaa haettu, paljon on maksamatta sekä tietenkin hakea myös uutta lainaa. Palvelussa voi myös maksaa lainojaan verkkopankkitunnusten avulla.

Palvelua on helppo käyttää. Aloita ensin siirtymällä laskuriin, josta näet kaiken oleellisen tiedon ja voit tehdä omat valintasi eri säätimien avulla.

Joustoluotto kokemuksia

Jotta tiedämme mistä puhumme, hankimme omia kokemuksia ja haimme tietenkin myös lainat vippi.fistä ja aloitimme joustoluotolla. Joustoluotto on siis lähes sama asia kuin esimerkiksi pankin luottokortti. Eli lainaa voi hakea tietyn summan ja sitä sitten maksella takaisin omaa vauhtia sekä lainaa voi myös nostaa lisää tarvittaessa, kunhan oma luottoraja ei ole tapissa.

Vippi.fissä joustoluottoa saa 100 ja 2000 euron väliltä. Lainanhaku sivu on erittäin selkeä. Ikkunasta voi valita oman summansa liukurilla ja se näyttää automaattisesti kuukausittaisen takaisinmaksusumman. Tämähän ei ole lainkaan paha. Esimerkkitapauksessamme haimme 950 euron lainaa, jolle laskuri näyttää 142,50 euron takaisinmaksusumman per kuukausi. Ikkuna ei valitettavasti näytä tuohon summaan kuuluvia korkoja tai muita kuluja.

Kun lainasumma on valittu, pyydetään seuraavalla sivulla henkilötunnusta ja puhelinnumeroa. Seuraavalle sivulle tulee perustiedot jne jne. Hakemus menee siis läpi mukavasti sivu kerrallaan, eikä sen täyttäminen tunnu raskaalta. Palvelu vaatii myös tunnistautumisen. Päätöksen lainasta saa lähes heti ja mahdolliset varat tililleen viidessä minuutissa. Helppoa, eikö.

Kulutusluotto kokemuksia

Kulutusluottahan voi hakea siis jopa 10 000 euroon asti, alkaen 1000:sta eurosta. Laina sopii siis erinomaisesti hieman isompiin hankintoihin, esimerkiksi autoon. Asuntoa näillä lainoilla ei osteta. Lainasivuston hakuikkuna on selkeä. Haimme esimerkkitapauksessamme 8000 euron lainaa ja valitsimme kuukausisummaksi 299 euroa, joka on minimi maksusumma tälle summalle. Maksuaikaa heltiää tällöin 32 kuukautta. Takaisinmaksusumma on kiinteä, eikä se tule muuttumaan. Valitettavasti tässäkin tapauksessa ikkuna kuitenkin jättää kertomatta, kuinka suuri osa summasta on korkoja yms. Tämäkin olisi kuitenkin hyvä tietää, varsinkin silloin kun on tekemässä lainavertailua.

Itse lainanhaku prosessi on samanlainen kuin joustuluotossa. Hakemassamme lainassa kokemukset olivat pääasiassa vain hyviä. Seuraavassa osiossa katsotaan vippi.fin korkoja.

Korot

Sitten se tärkein, eli ne korot. Ne ovat lainanhakijan kannalta kaikista tärkeimmät, sillä ne määrittelevät sen, kuinka paljon lainalle tulee loppujen lopuksi hintaa. Pahimmassa tapauksessa maksaa lainansa takaisin kaksinkertaisena. Pikaisella katsomisella vippi.fi korot ovat kuitenkin huomattavasti maltillisemmat.

Valitettavasti lainanhakuikkunat eivät suoraan näytä omalle lainalle tulevia korkosummia. Mutta jotain infoa on kuitenkin saatavilla. Avauspalkkio voi pomppia hyvinkin paljon kulutusluotossa. Se vaihtelee 8.5% ja 30% välillä lainanmäärästä. Tuo 30 prosenttia on todella kova, varsinkin jos lainaa ottaa lähemmäs kymppitonnin. Palvelu ei kerro, mille lainoille tulee mikäkin summa. Vuosittainen korko voi nousta 69.9 prosenttiin, eli kyseessä on vielä ihan maltilliset korot. Näissä on hyvä muistaa, että mitä nopeammin ne maksaa takaisin, sitä pienemmäksi korot jäävät. Palvelu tosin ilmoittaa, että todellinen vuosikorko voi nousta jopa 150 prosenttiin ilmoittamattan sen tarkemmin, miten se määräytyy. Mitä enemmän tietoa tihkuu koroista, sitä luotaantyöntävämmältä se tuntuu.

Joustoluotossa jokaiselle nostolle tulee prosentuaalinen maksusumma, joka on korkeintaan 9.9 prosenttia. Esimerkkitapausen 1500 euron lainassa kaikki korot huomioon ottaen maksettavaksi tulee 12 kuukauden erässä 1894 euroa, eli summa on vielä suhteellisen kohtuullinen. Jos kuitenkin kaipaat vielä pienempiä korkoja, voimme suositella katsastamaan Lainaamo palvelua, jossa vuosittaiset korot pysyvät noin 8 prosentin paikkeilla.

Sivuston vippi.fi Kokemuksia 2020 – 2021 ja yhteenveto

Meitä hiertää eniten se, että palvelu ei paljasta taloudellisia tietojaan ja vuonna 2013 sen liikevaihto on ollut vain 500 00 euroa. Tästä voisi päätellä sen, että kyseessä on yritys, jolla ei mene hyvin, sillä vahvasti tulee oletus, että toiminta on hiipumassa. Liekö se johtuu siitä, että itse nimi muistuttaa vahvasti pikavippejä, joilla ei kovin hyvää mainetta kansalaisten keskuudessa ole. Korot tuntuvat hieman kovilta, sillä pienempienkin korkojen vaihtoehtoja on saatavilla. Itse sivusto sen sijaan näyttää hyvältä ja MySaldo palvelu on toimiva kokonaisuus. Valitettavasti tekstiviestillä lainaa ei voi hakea. Palvelu on joka tapauksessa kuitenkin toiminut hyvin ja se on ollut pitkään alalla.

Minkälaisia kokemuksia sinulla on vippi.fi palvelusta? Kerro kommenteissa alla!