Suomilimiitti kokemuksiaSuomilimiitti on viime aikoina paljon televisiossakin pyörinyt luotonantaja. Keulakuvakseen yritys on valinnut kenetkäs muun kuin Matti Nykäsen, sillä Mattiahan ei sovi kukkaroon päästää. Katsotaanpa hieman tarkemmin, minkälaisia kokemuksia meillä on palvelusta.

Voit siirtyä suoraan laskuriin & faktoihin, tai jatkaa kattavamman esittelyn lukemista alempana.

Kun sivulle astuu, tulee ensimmäisenä erittäin ristiriitainen kuva. Design on sekava ja myynti tuntuu melko agressiiviselta. Uusille asiakkaille luvataan nostokuluton laina 2000 euroon asti. Kyseessähän on siis jatkuva kulutusluotto. Epäselvyyttä etusivulla aiheuttaa erityisesti se, että kun kuitenkin ensinoston luvataan olevan nostokuluton, näyttää silti vieressä oleva lainalaskuri kuluiksi 15 prosenttia. Ja kun kyseessä on tosiaan jatkuva kulutusluotto, niin missä vaiheessa nostokulut tulevat kyseeseen. Todennäköisesti siinä vaiheessa, kun kulutusluottoaan käyttää. Joka tapauksessa olemme hieman pettyneet etusivun hieman sekavaan ja harhaanjohtavaan markkinointiin. Mutta, ei anneta sen häiritä, ehkä palvelu on hyvä joten katsotaanpa hieman pintaa syvemmälle.

Suomilimiitin omistaa J.W. Yhtiöt, joka on ansioutunut erilaisten lainapalveluiden tarjoamisessa. Se on myös mm. Ekstraluotto palvelun taustalla. Kyseessähän on siis yksi vakavaraisimmista ja pitkäikäisimmistä luottoyrityksistä Suomessa ja niiden juuren menevätkin niinkin pitkälle kuin vuoteen 2002. Pelkästään vuonna 2012 yrityksen liikevaihto oli 12 miljoona euroa, eli kyseeessä on todellakin todella suosittu yritys ja koska se saa edelleen toimia, voidaan myös olettaa, että heidän toimintansa on myös reilua sekä läpinäkyvää ajoittaisista erikoisista ehdoista huolimatta.

Suomilimiitti pitää myös blogia, joka ei kuitenkaan näytä olevan kovin aktiivinen, sillä tekstejä on julkaistu vain noin yksi kuukaudessa. Asiakaspalveluun on kuitenkin helppo saada yhteys, sillä tarjolla on sekä puhelin että sähköposti asiakaspalvelu.

Lainan hakeminen

Eli, lainaa Suomilimiitistä voi hakea aina 2000 euroon asti ja kyseessähän on siis ns. kulutusluotto, eli kun tuo 2000 euroa on kerran myönnetty, voi sitä siis käyttää oman mielensä mukaan. Toki kannattaa aina muistaa se, että kun lainaa hakee niin mitä nopeammin maksaa, sitä pienemmillä kuluilla pääsee.

Lainaa voi hakea jokainen Suomen kansalainen, joka on vähintään 21-vuotias, on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti ja omaa suomalaisen pankkitilin, osoitteen sekä puhelinnumeron. Täältä ei siis luottotiedottomien kannata yrittää hakea lainaa. Lainaa voi hakea kuitenkin myös prepaid liittymistä, eli varsinainen puhelinliittymä ei ole pakollinen. On hyvä kuitenkin muistaa, että lainaa voi hakea ainoastaan klo 22 asti, sillä jo Suomen lakikin kieltää lainojen hakemisen öisin. Suomilimiitti tosin tarjoaa mahdollisuuden lainahakemusten lähettämiseen kellon ympäri, mutta se käsitellään aamulla vasta kahdeksan aikaan.

Kun lainaa hakee, on miniminosto tilille 10 euroa, eli siis vaikka sinulle olisi myönnetty 2000 euron kulutusluotto, voit silti nostaa tilillesi vain 10 euroa. Muista, että tuollekin summalle tulee siis 15 prosentin nostokulu. Tosin Suomilimiitti mainostaa, että ensimmäisen noston saa ilman nostokuluja. Käytännössä tämä siis tarkoittaa sitä, että jos otat tuon 2000 euron luoton, niin kannattaa nostaa kerralla suoraan se määrä jonka haluaa käyttää, jotta pääsee ilman noita kuluja.

Katsotaanpa miltä itse lainanhakuprosessi näytti:

Heti etusivulta löytyy ikkuna, josta voi valita luottosumman 10 ja 2000 euron väliltä. Laitoimme esimerkkilainaksi sen 2000 euron lainan. Ikkuna näyttää kätevästi lainan lisäksi nostokulun sekä loppusumman tai vaihtoehtoisesti kuukausisumman. Koroista ei ainakaan tässä vaiheessa mainita vielä sanallakaan. Seuraavalle sivulle tuleekin sitten täyttää perus henkilötiedot, osoitteet, henkilötiedot sekä muut. Seuraavalle sivulle täytetäänkin sitten omat rahatiedot, sillä ilman näitähän ei voi lainaa kuvitella saavansakaan.

Lainapäätös tuleekin jo muutamassa minuutissa, kuten on luvattu ja nostojen tekeminen on mahdollista muutamassa minuutissa omalle tilille jos oma tili on jokin seuraavista: Nordea, Osuuspankki, Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Säästöpankki, POP Pankki ja S-Pankki.

Mikäli palveluun on rekisteröitynyt, voi hakemuksen tehdä myös mobiilisti. Hakemuksen voi tehdä ilmaisella tekstiviestillä ja saadessaan positiivisen vastauksen, tulee rahat tilille muutamassa minuutissa.

Lainaahan ei tosiaan tarvitse maksaa takaisin kerralla, vaan sitä voi maksaa takaisin vaikka kerran kuukaudessa, mutta tässä kohtaa pitää muistaa, että mitä pidempään maksaminen kestää, sen suuremmat korot ovat.  Lainaa tulee lyhentää vähintään 12.5% tai minimissään 50 euroa lainasummasta. Palvelu tarjoaa kuitenkin myös 2 maksuvapaata kuukautta vuodessa, jolloin asiakkaan tarvitsee maksaa ainoastaan korot.

Suomilimiitti korot

Ensimmäisenä täytyy antaa hieman noottia siitä, että korot ovat kyllä todella huonosti esillä sivustolla. Käytännössä esimerkiksi etusivun lainaikkunassa niistä ei mainita mitään, mutta alempaa sentään löytyy pienempi präntti jossa käytetään esimerkkitapauksena 800 euron lainaa. Jos 800 euron lainaa maksaa 13 kuukaudessa takaisin, tulee todelliseksi vuosikoroksi 163.98%. Voidaan siis puhua melko korkeista koroista. Joten lainaa kannattaa maksaa takaisin mahdollisimman nopeasti.

Suomilimiitti Yhteenveto ja kokemuksia 2020 – 2021

Suomilimiitti on todellisen lainajätin omistaja yritys, joten kyseessä on todellakin luotettava palvelu, siitä ei voi kiistellä. Ainoa asia joka meitä häiritsee palvelussa on todella korkeat korot, sillä kyseessä pitäisi kuitenkin olla kulutusluotto, mutta korkojen määrä lähenee jo melkein jo edesmenneitä pikavippejä. Palvelusta löytyy kuitenkin hyvä asiakaspalvelu, nopeat nostot sekä Matti Nykänen, jota tietysti ei saisi lompakkoon päästää. Myös tekstiviestipalvelu on kätevä sekä lainapalvelu, jossa omaa palvelun käyttöään voi kätevästi seurata. Palvelua voi siis käyttää huoletta, sillä kyseessä on luotettava yritys. Aina lainaa hakiessa on hyvä kuitenkin ottaa huomioon oma takaisinmaksukyky, mutta tämä nyt lienee itsestään selvää meille jokaiselle. Mikäli kuitenkin Suomilimiitin korot arveluttavat, voimme suositella Lainaamo nimistä palvelua, jossa vuosikorot pyörivät noin 8 prosentin paikkeilla.Toinen hyvä vaihtoehto on esimerkiksi Everyday, jossa korot ovat myös hyvin maltilliset. Mikäli sinulla on omia kokemuksia Suomilimiitistä, kerro niistä meille kommenteissa!

Siirry tästä Suomilimiitti sivustolle