Limiitti.fi on netissä toimiva, suomalainen luotonmyöntäjä. Se on keskittynyt myöntämään joustoluottoja. Me rahakeskuksessa päätimme ottaa selvää palvelusta hieman tarkemmin ja katsoa minkälaisia kokemuksia sen käyttämisestä jää. Onko palvelu täyttä humpuukia? Millainen yritys palvelua pyörittää? Minkälaiset korot sen lainoilla on? Vastauksen kaikkiin näihin kysymyksiin löydät tästä artikkelista.

Voit myös siirtyä suoraan Limiitti.fi laskuriin. Palvelusta saa nyt lainan 1000 euroon asti ilman nostokuluja.

Itse sivusto näyttää ammattimaiselta ja tietoa on saatavilla sopivasti. Sivusto ei harrasta räikeää ylimyymistä, joka on tietysti hyvä asia. Mielestämme ylimyyminen ja raha-asiat eivät sovi toisilleen. Sivusto on itseasiassa keskittänyt markkinointinsa yhden sloganin ympärille ”Luottokortti ilman korttia”. Toimii toki hyvin, mutta ei sitä rahaa valitettavasti kuitenkaan ilman sitä korttia voi käyttää.

Palveluhan toimii niin, että kun kyseessä on joustoluotto, niin palvelun kautta haetaan itselle tiettyyn summaan asti luottoa, jota ei tarvitse kuitenkaan käyttää kerralla, vaan voit pitää esimerkiksi saamaasi 1000 euron luottoa Limiitti.fi palvelussa, josta kuitenkin nostat vain tietyn summan varsinaiselle pankkitilillesi, jolloin joudut kuitenkin käyttämään korttia. Toki se tarkoittaa sitä, että tarvitset vain yhden luottokortin vähemmän kuin yleensä. Samalla idealla toimivat kuitenkin lähestulkoon kaikki joustoluottopalvelut netissä, joten tässä tapauksessa ei kyseessä ole pyörän keksiminen uudestaan vaan ainoastaan erilainen markkinointinäkökulma.

Joustoluottoa Limiitti.fi tarjoaa 100 ja 2000 euron väliltä ja kuten tuossa jo hieman aiemmin mainitsimmekin, niin siitä huolimatta, vaikka sinulla olisikin 2000 euron joustoluotto, maksat takaisin ainoastaan sitä summaa, jonka olet palvelusta siirtänyt omalle pankkitilillesi.

Kannattaa kuitenkin olla varovainen, vaikka sinulla olisikin ”ilmaista rahaa” palvelussa, sillä ilmaista rahaa ei ole olemassa. On toki hyvä pitää saatavilla mahdollisimman isoa rahavaraa, sillä koskaan ei tiedä jos tulee jokin tärkeä äkillinen meno, mutta missään tapauksessa varoja ei kannata siirtää tilille liian heppoisin perustein, sillä summa on joka tapauksessa maksettava takaisin ja korkojen maksu alkaa heti.

Palvelun taustalla on Tact Finance Oyj niminen yritys, joka muuten pyörittää muitakin lainasivustoja Suomessa. Kyseessä on siis ihan validi yritys, mutta katsotaan sen taustoja hieman tarkemmin.

Yrityksen toimitusjohtajaksi on nimetty Jarkko Mäensivu ja se on rekisteröity Turkuun. Y-tunnus on rekisteröity vuonna 2010, eli yritys on laina-alalla melko keski-ikäinen. Taloustietoja ei ollut ilmaiseksi saatavilla tätä kirjoittaessa. Muut Tact Finance Oyj:n lainasivustot ovat:

Kyseessä on siis varsin laajalle levittäytynyt yritys ja kun yrityksestä tai yhdestäkään sen pyörittämästä sivustosta ei löydy valituksia voidaankin olettaa sen olevan hyvin luotettava. Toki kun kyseessä on pankki, niin on enemmänkin pankin tehtävä tarkistaa, että onko lainan hakija luotettava. Nämä lainanmyöntäjät ovat kyllä tarkasti valvonnan alla erilaisten pankkitoimielimien toimesta.

Yrityksellä on myös emoyritys, joka on nimeltään TactGroup. Sillä on toimintaa useassa Euroopan maassa ja pelkästään vuonna 2016 sen liikevoitoksi arvioitiin 16 miljoonaa euroa. Nettisivuillaan se sanookin olevansa yksi Euroopan menestyvimmistä FinTech yrityksistä.

Lainan hakeminen

Eli, Limiitti.fi palvelusta voi hakea joustoluottoja aina 2000 euroon asti. Pienimillään lainaa voi hakea vain 100 euroa. Palvelu tarjoaa myös yhden maksuvapaan kuukauden, joka on yleistä myös monilla kilpailijoilla.

Lainaa voi hakea jokainen 18-vuotias henkilö, joka asuu Suomessa ja on hoitanut raha-asiansa moitteetta. tämän lisäksi hakijalla tulee tietysti olla myös suomalainen pankkitili. Palveluun myös tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla.

Lainanhakuikkuna on mukavan selkeä. Siitä valitaan ensin haluttu summa, jonka jälkeen oikealla näkyy selkeät laskelmat, jossa näkyy sekä laina-aika, kuukausimaksu, että kokonaiskustannukset. Nämä tiedot saattavat jäädä usein monilla hieman piiloon, joten erityismaininta läpinäkyvyydestä on ansaittu.

Palveluun siis tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla, joka vähentää väärinkäytösten mahdollisuutta. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa. Siihen tulee täyttää perustiedot tuloista ja menoista, kuten yleensäkin.

Päätös lainan myöntämisestä tai eväämisestä luvataan pian ja niin se myös saapuu. Rahat ovat tämän jälkeen nostettavissa heti ja ne voi siirtääkin omalle tilille muutamassa minuutissa. Palvelu on erittäin nopeaa.

Lainaa voi myös hakea erittäin pitkällä aikavälillä, eli alkaen klo 7 aamulla ja aina klo 23 asti. Palvelulla on siis pari tuntia pidemmät aukioloajat kuin monella kilpailijalla. Se täytyy muistaa, että lainaa voi hakea yöaikaan, mutta päätöksen saa vasta aamulla klo 7 jälkeen.

Limiitillä on myös oma MySaldo -palvelu, jossa voi hallinnoida omia lainojaan, eli käytännössä hakea lisää lainaa ja/tai siirtää rahaa tililleen. Saatavilla on myös lisäpalveluita sekä tietysti mahdollisuus tehdä maksusuorituksia.

Korot

Useimmiten joustoluottoja tarjoavilla yrityksillä on erittäin korkeat korot, mutta Limiitti.fi näyttää olevan poikkeus. Nollakorkoja ei kuitenkaan ole olemassa, mutta silti, heidän korkonsa näyttävät kohtuullisilta.

Esimerkiksi 1 500 euron lainalle, jota maksetaan takaisin 12 kuukauden ajan tulee 56.23 prosentin todellinen vuosikorko ja lopulliseksi maksettavaksi summaksi 1894 euroa. Tämän lisäksi tulee myös 5% + 9.9 % nostopalkkio maksettavaksi.

Vaihtoehtoja

  • Aasa – Aasa tarjoaa pienlainoja 10 000 euroon asti. Vaikka kyseessä ei ole niin sanotut joustoluotot, niin myös kulutusluotto voi olla hyvä vaihtoehto, mikäli etsinnässä on pienlaina. Aasassa vuosittaiset korot asettuvat noin 20:een prosenttiin.  Maksuaikaa jopa 60 kuukautta.
  • Cashbuddy – Myös Cashbuddy tarjoaa pienlainoja, vain 3000 euroon asti. Korot ovat myös mukavan pienet sillä ne jäävät myös noin 20-30 prosentin paikkeille, riippuen lainasummasta. Tosin tämän lisäksi tulee maksettavaksi jopa 299 euron järjestelypalkkio. Palvelussa lisäksi kätevä Omabuddy -järjestelmä, jossa omia lainojaan voi hallita kätevästi. Palvelun taustalla Cashbuddy Oy.
  • Credit24  – Tässä on yksi tunnetuimmista lainapalveluista, sillä se on aiemmin mainostanut itseään ahkerasti. Täältä saat itsellesi myös joustoluottoa, jopa 3000 euroon asti. Ensimmäisen kuukauden saa korottomasti. Palvelua pyörittää IPF Digital Finland Oy niminen yritys, jolla on toimintaa ympäri maailman. Palvellut Suomessa jo 700 000 asiakasta.
  • Creditstar – On kahdeksassa maassa toimiva, joustoluottoja tarjoava yritys, jonka juuret juontavat niinkin pitkälle kuin vuoteen 2006. Joustoluottoa voi hakea 2000 euroon asti. Todellinen vuosikorko vaihtelee, mutta 600 euron esimerkkilainalle se oli 75%.
  • Easycredit – Easycredit tarjoaa pieniä kulutusluottoja aina 5000 euroon asti. Saatavilla myös yksi maksuvapaa kuukausi heti alkuun. Palvelun taustalla on Northmill Oy niminen yritys, jolla on ruotsalainen emoyhtiö. Todellinen vuosikorko on miellyttävä, vain noin 49.9%, jolla se asettuu alan alhaisimpiin korkoihin. Sivustolla myös chat-ikkuna, josta saa erittäin nopeasti asiakaspalvelua.
  • Ekstraluotto – Yksi Suomen vanhimmista luottopalveluista, sillä sen juuret juontavat jo vuoteen 2006. Taustalla ansioitunut J.W. Yhtiöt Oy, joka pyörittää useita muitakin lainasivustoja. Palvelu tarjoaa tililuottoja, jossa lainatusta summasta tulee maksaa takaisin vain 10% per kuukausi. Lainaa voi hakea 2 100 euroon asti. Ensimmäinen maksukuukausi on korotonta, mutta vuosikorko voi pahimmillaan nousta jopa 706 prosenttiin, joka on yksi alan suurimmista.
  • Euroloan – Löydät sekä kulutusluoton, että joustoluoton, joita molempia voi hakea aina 10 000 euroon asti. Molemmissa ehdot ovat melko samat, mutta koroissa tulee eroja. Kulutusluottojen vuosikorko on ainoastaan 4.9 prosenttia ja joustoluotoissakin korot nousevat korkeintaan 49 prosenttiin. Palvelu on siis erittäin korkoystävällinen. Sitä pyörittää yritys nimeltään Mash Finance Oy, jonka juuret juontavat jo vuoteen 2007. Sen emoyhtiöllä on toimintaa niin Ruotsissa kuin Puolassakin. Palvelussa voit maksaa suoraan omia laskujasi, eikä näin ollen rahoja välttämättä tarvitse kierrättää oman pankkitilin kautta.
  • Käyttöraha – Tarjoaa joustavia kulutusluottoja, mikä tarkoittaa sitä, että kyseessä on kulutusluotto, jota ei tarvitse maksaa kuukaudessa takaisin kuin minimissään korkojen verran. Lainaa saa jopa 50 000 euroon asti. Palvelun omistaa suomalainen Draivi Media Oy. Minimissään sivustolta voi hakea lainaa 1000 euron verran. On tosiasiassa lainojen vertailusivusto.
  • Nordcredit – Palvelusta joustoluottoja jopa 3000 euroon asti. Todellinen vuosikorko jopa 135 prosenttia. Sivustoa pyörittää suomalainen GF Money Oyj, joka on perustettu vasta vuonna 2012. Korkojen lisäksi maksettavaksi tulee myös 14% nostomaksu jokaiselle nostolle.
  • Ok Money – Joustoluottoja 2 100 euroon asti. Palvelu uudistui täysin vuonna 2015, jolloin sitä muokattiin yleisön toiveiden mukaiseksi. Sivuston omistaa DFC Nordic Oy, joka tunnettiin aiemmin nimellä Risicum Oy. Vuosittainen nimelliskorko on vain 49.9 prosenttia, joka on erityisen alhainen joustoluotoille.

Limiitti.fi Yhteenveto ja kokemuksia 2021

Limiitti.fi on oikein passeli joustoluottopankki, jonka ehdot ovat hyvät, palvelu nopeaa ja taustalla monikansallinen, luotettava yritys. Juuri siitä syystä se pystyy tarjoamaan palveluitaan juuri sillä tasolla, jota se tässä tarjoaa. Mikäli tarve on juuri pienelle lainalle ja eräänlaiselle käteiskassalle, josta voi nostaa itselleen rahaa sitä tarvittaessa, on tämä palvelu oikein hyvä. Meille jäi tästä vain ja ainoastaan hyviä kokemuksia. Entä sinulle?

Siirry Limiitti.fi laskuriin.