Lainaaverkossa.fi on nimensä mukaisesti verkossa 2021 toimiva rahoituspalvelu kuluttajille. Se tarjoaa kulutusluottoja, tosin kohtuullisen pieniä sellaisia, sillä maksimilaina on ainoastaan 6000 euroa. Mikäli et yli 6000 euron lainaa tarvitse voi palvelu hyvinkin olla mieleisesi. Mikäli suurempaa lainaa kaipaat, ovat hyviä vaihtoehtoja mm. Lainaamo, Luottoraha, Fellow Finance, Ferratum ja BigBank.

Tässä artikkelissa kerromme Lainaaverkossa.fi sivustosta, millaisia kokemuksia meillä on palvelusta. Lainaaverkossa.fi sivusto näyttää yksinkertaiselta, tietoa ei juurikaan ole heti etusivulta saatavilla ja design on pelkistetty. Lainan hakeminen on muuten vakuudetonta, eli esimerkiksi omakotitaloasi ei tarvitse pantata, jos olet lainan tarpeessa.

Sivua pyörittää yritys nimeltään Firstborn IVS. Kyseessä on yritys Pohjoismaista, sillä se on rekisteröity Tanskaan. Näin ollen Tanskan yrityksiä tutkimalla saa selville liikevaihdon, tuloksen ym. Tieto ei kuitenkaan ole kovinkaan oleellinen näin asiakkaan näkökulmasta, joten jatketaan eteenpäin. Millaisia kokemuksia sivustosta on enemmänkin asiakkaan näkökulmasta palvelusta nimeltä lainaaverkossa.fi?

Käyntiä pääkonttoriin ei tosiaan viitsi tehdä, sillä se sijaitsee Tanskassa. Sen sijaan asiakaspalveluun löytyy sähköpostiosoite, eli tämän verran suomalaista palvelua on kuitenkin hyvinkin saatavilla. Sivustolta kuitenkin selkeästi löytyy osoite Tanskaan, joka herättää luottamusta sen lisäksi että kyseessä on Pohjoismainen yhtiö. Näin ollen on selvää, että keneltä rahaa lainaa ja että palvelu on turvallinen. Ja se, että yhtiö toimii Tanskan lakien mukaisesti. Tietoa meistä osio on hyvin pelkistetty, eikä siinä käytännössä anneta tietoa kovinkaan paljoa itse palvelusta. Tässä kohtaa siirrymme itse hakemukseen ja kokemuksiin siihen liittyen.

Lainan hakeminen

Lainaaverkoss.fi osoitteesta lainaa voi hakea verkosta vähintään 22-vuotiaat, Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt joilla on säännölliset palkkatulot eikä maksuhäiriömerkintöjä. Tällöin lainaa voi tosin hakea voin 3000 euroon asti. Mikäli lainan hakijoita on kaksi, eli siis esimerkiksi aviopari, voi lainaa saada 6000 euroon asti. Kuulostaa hieman hämärältä.

Palvelu mainostaa, että lyhennysvapaita päiviä voi saada jopa 60 vuodessa. Yhtenä negatiivisena puolena täytyy mainita heti tässä vaiheessa, että mikäli saa positiivisen lainapäätöksen, voi rahoja joutua kuitenkin odottamaan pahimmillaan jopa 3 päivää, mutta toisaalta minimissään vain yhden päivän. Tämä johtunee siitä, että maksu ei tule Suomesta vaan toisesta maasta.

Entäpä sitten itse lainan hakeminen, millaisia kokemuksia se kerrytti?

Lainaa haetaan sivustolla laina-ikkunasta, joka ei heti alkuun selkeästi ilmoita sitä, että yli 3000 euron lainoihin tarvitaan kaksi hakijaa. Kun nyt istun yksin tietokoneella, haen siis yksin lainaa. Eli tuo kolme tonnia kuulostaa passelilta esimerkkisummalta. Maksimissaan sille voi ottaa viiden vuoden takaisinmaksuajan. Ongelmaa ei siis ole, jos 3000 euroa riittää lainaksi. Silloin voi yksinkin istua koneella ja hoitaa homman kotiin.

Seuraaville sivuille tulee täyttää perustiedot kuten tulot ja menot jne. Aivan kuten kuuluukin. Tunnistautumista ei tarvitse tässä vaiheessa tehdä. Kunhan vain paperille rustasi tietoja, mitä ei millään tavalla varmennettu. Sivusto on siis todella yksinkertainen. Opastusta ei tarvitse vaan lainan hakeminen on helppoa. Alempana kerromme kuitenkin myös vaihtoehtoja.

Korot

Palveluhan ei siis hakuprosessin aikana kerro halutuista prosenteista mitään, mutta sentään etusivulla on tietoa saatavilla ja se osio kannattaakin tarkistaa heti. Todelliseksi vuosikoroksi ilmoitetaan 29.84% joka ei ole itseasiassas edes kovinkaan korkea, vaan tämä on positiivinen asia lyhyissä lainoissa. Lainaan ei tule mitään muita korkoja päälle, eli itse asiassa kustannukset ovat erittäin maltilliset. Tästä voi antaa tämän koko arvostelun parhaat pisteet.

Lainaaverkossa.fi Kokemuksia 2020 -2021 sekä lyhyt yhteenveto

Emme missään tapauksessa voi suositella lainaamista, mutta toisinaan siihen kuitenkin usea meistä päätyy. Se on toki ok, jos rahan tarve on todellinen ja maksukyky on myöhemmin sellainen, että lainasta selvitään. Mikäli lainarahoja harktisee esimerkiksi alkoholiin tai rahapeleihin niin jo tämän pitäisi olla luotaantyöntävä ajatus. Sillä kun otat lainaa, on sen oltava harkittua ja järkevää.

Lainaaverkossa.fi on Tanskassa pyörivä sivusto, joka toimii paikallisen lainsäädännön mukaisesti. Korko on maltillinen, mutta itse sivusto ei ole kattavin ja selkein mahdollinen. Onko sivulla kokemuksia palvelusta? Kerro niistä kommenteissa.

Vaihtoehtoja

Mikäli vaihtoehtoja haluaa katsella niin suosittelemme hakemaan lainoja kotimaisilta palveluilta, sillä tällöin voit olla varma, että pankkia koskevat Suomen lait. Muussa tapauksessa, mikäli kohtaan ongelmia, ei ole takeita siitä, että asiasi tulee hoidetuksi Suomen lakien edellyttämällä tavalla. Suurin osa Suomessa toimivista luotonmyöntäjistä on kotimaisia, joten hyvän paikan löytäminen ei ole ongelma. Toki Pohjoismaita voi yleisesti pitää luotettavana alueena. Näistä paikoista meillä on ainoastaan lähes hyviä kokemuksia:

  • Lainaamo. Täällä vuosittaiset korot jäävät ainoastaan 8 prosenttiin.
  • Bigbank. Täällä korot jäävät vain noin 7.4 prosenttiin sekä yritys tarjoaa myös korollisia talletustilejä.
  • Ekstraluotto. Tarjoaa pieniä joustoluottoja jopa 2 100 euroon asti.

Lainaaverkossa.fi ei ole vertailun paras, mutta toki kelvollinen vaihtoehto muiden joukossa.

Mikäli mikään näistä ei vielä sytytä, katso kaikki lainat sivumme, jossa listaamme jokaisen pankin mistä meiltä löytyy kokemuksia.

Hae lainaa verkossa vastuullisesti ja vain, jos rahan tarve on aito ja oma maksukyky lainan takaisinmaksun suhteen kunnossa.