Lainaa24 on suomalainen, Rahalaitos.fi sivuston kanssa yhteistyössä toimiva lainanvälityspalvelu. Kätevä lainanvälittäjä etsii parhaiten asiakkaan tarpeisiin sopivan ja halvimman lainan parinkymmenen eri lainanmyöntäjän joukosta. Lainaa voi hakea 500 – 50 000 euroa maksuajoilla 1 – 15 vuotta. Kyseessä on luotettava ja turvallinen palvelu eikä siitä oikein huonoja kokemuksia ole kunhan oma laina on harkittu ja maksukyky kunnossa. Lainaa24 on täysin kotimainen.

Lainaa24.fin tapaiset lainanvälittäjät ovat tätä nykyä helpoimpia ja nopeimpia tapoja etsiä itselleen sopivia lainoja. On huomattavasti tehokkaampaa käyttää lainanvälittäjää kuin käydä itse yksitellen läpi kymmeniä eri netissä toimivia lainapalveluita. Näihin palveluihin joutuisi jokaiseen yksitellen laittamaan hakemuksen, kun Lainaa24:n kautta ei tarvitse täyttää kuin yksi hakemus saadakseen jopa kymmeniä lainatarjouksia. Lainanvälittäjää käyttämällä lainaa haluava myös saa todennäköisesti itselleen parhaat lainaehdot, eli saattaa säästää selvää rahaa. Kun ennen lainan ottamista voi itse harrastaa vertailua usean eri paikan välillä, ei tule vain ottaneeksi ensimmäistä vastaan tulevaa lainaa. Näin voi siis valita pienikorkoisimman ja muiltakin ominaisuuksiltaan parhaan lainan juuri itselleen pienellä vaivalla.

Lainavälityspalvelujen kysyntä on kasvussa, sillä koskaan aikaisemmin ei ole ollut yhtä paljon mahdollisuuksia erilaisten lainojen ottamiseen kuin nykyään. Lainavälittäjien käyttäminen on aina asiakkaalle itselleen täysin maksutonta. Täyttäessään hakemuksen Lainaa24-lainanvälityspalveluun asiakas ei vielä sitoudu mihinkään. Hakemuksen täyttämisen jälkeen asiakkaan sähköpostiin alkaa tulla lainatarjouksia, joista voi sitten valita jonkun joka parhaiten itselleen sopii. Tai olla valitsematta yhtään mitään. Se on siis hyvä työkalu lainamahdollisuuksiensa kartoittamiseen, vaikka ei juuri sillä hetkellä vielä lainaa olisi ottamassakaan. Hakeminen on täysin ilmaista, sillä lainanvälittäjä ottaa oman palkkionsa välityksen kohteena olevilta pankeilta.

Lainavälittäjän käyttämisestä onkin vaikea keksiä huonoja puolia. Yhtenä sellaisena voisi kuitenkin mainita sen, että myös lainavälityspalveluiden lainanantajien määrä on rajallinen. Yksi palvelu ei siis kata kuitenkaan lähellekään koko netin tarjontaa. Esimerkiksi parikymmentä pankkia ja rahoitusyhtiötä kerralla on kuitenkin huomattavasti parempi kuin vain yksi.

Lainaa24.fistä lainaa voivat hakea seuraavanlaiset henkilöt seuraavanlaisilla ehdoilla:

  • Ikää vähintään 20 vuotta
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Säännölliset tulot, vähintään 7200€ vuodessa
  • Vakuuksia tai takaajia ei tarvita
  • Lainan koko 500 – 50 000€
  • Maksuaika 1-15 vuotta
  • Nimelliskorko 4,5% – 50,5% välillä
  • Hakemuksia voi jättää 24/7

Lainan hakeminen Lainaa24-palvelusta

Lainan hakeminen on helppoa ja vie vain muutaman minuutin. Hakemukseen täytetään perustiedot, kuten henkilötiedot ja työtilannetta koskevat tiedot. Laskurista valitaan itselle sopiva lainasumma sekä maksuaika. Tämän jälkeen hakemus lähetetään Lainaa24-palvelulle, joka välittää sen yhteistyökumppaneilleen eli pankeille ja rahoitusyhtiöille. Ensimmäisiä lainatarjouksia alkaa tämän jälkee kilahdella sähköpostiin jopa minuuteissa. Muutaman tunnin aikana kaikki tarjolla olevat lainatarjoukset on todennäköisesti lähetetty, olettaen että teit hakemuksen arkipäivänä asiakaspalvelun aukioloaikoina. Muissa tapauksissa kannattaa odotella ainakin seuraavan arkipäivän yli ennen lainan valintaa.

Lainaa24 kulutusluotto

Lainaa24-palvelusta voi hakea kulutusluottoja väliltä 500 – 50 000 euroa. Maksuajat vaihtelevat 1-15 vuoden välillä. Esimerkiksi 10 000 euron laina 10 vuoden maksuajalla sisältää 179 euron kuukausierän, 8,75% nimelliskoron, 9,11% todellisen vuosikoron, 0€/kk tilinhoitomaksut. Lainan kokonaiskulut olisivat täten 12 889€. Palvelusta voi tosin hakea hyvin erilaisia lainoja. Todelliset vuosikorot ovat pienimmillään 4,5% ja suurimmillaan 50,5%, eli vaihtelu on huomattavan suurta.

Lopullinen lainan korko ja kulut määräytyvät lainan myöntävän pankin omien tarpeiden mukaan. Useimmat pankit ja lainanmyöntäjät määrittelevät koron jokaiselle lainanhakijalle henkilökohtaisesti riippuen esimerkiksi tämän maksukyvystä ja laina-ajan pituudesta. Haettaessa lainaa yhdessä esimerkiksi puolison kanssa, ovat korot todennäköisesti aina pienemmät kuin yksin haettaessa. Tämä mahdollistaa myös usein isomman lainasumman hakemisen. Kun olet täyttänyt hakemuksen Lainaa24-palvelussa, näet erilaisista saamistasi tarjouksista kunkin tarjouksen korot ja kulut. Näihin kannattaa tutustua ennen tarjousten hyväksymistä. Jos korot ja kulut ovat sinua miellyttävät, voit hyväksyä lainan.

Laina siirtyy hakemuksen jättämisen jälkeen tilille parhaimmillaan jo saman päivän aikana. Huonoimmillaankin siinä voi mennä korkeintaan muutama päivä. Tilille siirtymisen aika vaihtelee riippuen siitä, kuka lopullinen lainanmyöntäjä on.

Lainan maksuajasta riippumatta lainan voi aina halutessaan maksaa kerralla kokonaan takaisin milloin tahansa.

Lainaa 24 yhdistelylaina

Lainaa24 mainostaa erikseen tarjoavansa lainoja myös lainojen yhdistelyyn. Lainojen yhdistely on useimmiten hyvä tapa pienentää omia kuukausittaisia lainakulujaan. Tämä siis tilanteessa, jossa maksettavia lainoja, osa-maksuja ja/tai luottokorttivelkoja on kertynyt useita. Näin kaikkien kuukausimaksuista voi yhteen laskettuna muodostua isokin summa. Yhdistelylainaa hakemalla voi kaikki edelliset lainat maksaa pois, ja maksaa tämän jälkeen vain yhtä isompaa lainaa. Näin säästää selvää rahaa lainojen koroissa ja kuluissa, eikä tarvitse maksaa joka kuukausi useita eri lainanlyhennyksiä. Jos lainoja on kertynyt liikaa, on ehdottoman suositeltavaa helpottaa ja selkiyttää omaa tilannettaan hakemalla yhdistelylainaa.

Lainaa 24 autolaina

Lainaa24-palvelusta voi hakea lainaa myös auton hankintaa varten. Palvelu ei varsinaisesti erittele lainojaan eri käyttötarkoituksiin, vaan ne ovat käytännössä aina kulutusluottoja. Kulutusluoton käyttötarkoitusta ei ole määritelty, vaan sen voi käyttää kuten haluaa. Esimerkiksi auton osto, lomamatka tai muiden lainojen pois maksaminen ovat suosittuja kohteita. Kukaan ei kuitenkaan tule lainanhakijalta kyselemään miten hän aikoo lainansa käyttää.

Lainaa 24 asiakaspalvelu

Yrityksen asiakaspalvelu palvelee puhelimitse numerossa 09-23113680 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lainaa24.fi. Puheluihin ja sähköposteihin vastataan asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa, arkisin ma-to klo 09.30 – 16.30 ja perjantaisin klo 9.30 – 15.00.

Vaihtoehtoja Lainaa24-palvelulle

Erilaisia lainavertailupalveluita on ilmaantunut parin viime vuoden aikana markkinoille runsaasti, Lainaa24 yhtenä niistä. Muitakin vastaavia löytyy. Vaihtoehtoja etsivän kannattaa tarkistaa esimerkiksi TV:stäkin tuttu Lendo, Zmarta sekä Freedom Rahoitus. Kaikki nämä ovat suuria lainavertailupalveluita, joiden avulla on helppo löytää juuri itselleen sopiva laina monien joukosta. Useat palvelut tarjoavat jopa pariakymmentä lainanmyöntäjää ja pankkia valikoimissaan. Kahlaamalla nämä muutamat sivustot läpi saa varmasti kaikkein kattavimman käsityksen itselleen mahdollisista lainatarjouksista.

Lainaa24 Kokemuksia 2021

Onko sinulla kokemuksia tai mielipiteitä Lainaa24 sivustosta, palveluista tai sen tuotteista? Kerro niistä kommenteissa ja auta sillä tavalla muita lukijoita! Tuoreimmat kokemukset 2029- 2021 ovat totta kai parhaita, mutta kaikki palaute vastaanotetaan kuitenkin mielellään.