Everyday on suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö, joka on toiminut markkinoilla vuodesta 2005 lähtien ja toiminta jatkuu myös vuonna 202. Se on OPR Vakuus Oy:n omistama yhtiö. Everyday on yksi parhaiten menestyneistä rahoitusyhtiöistä Suomessa, sillä se on myöntänyt yli miljoona lainaa ja asiakkaita sillä on yli 350 000. OPR Vakuus toimii viidessä eri EU-maassa ja sen markkinan koko on 45 miljoonaa ihmistä. Kokemuksia on siis yhtiön lainoista laajasti ja voikin sanoa että kyseessä on ehdottomasti turvallinen ja luotettava vaihtoehto, mutta kuten aina erilaistan lainojen ja luottojen ottaminen on kuitenkin tarkan harkinnan takana.

Everydayn päätuotteita ovat joustoluotto ja verkkomaksutapa. Viimeksi mainittu on käytössä yli 6000 eri verkkokaupassa. Kyse on maksutavasta, jolla verkkokaupoista voi ostaa tuotteita osamaksulla. Everyday toimii tässä toimenpiteessä välittäjänä. Tässä artikkelissa keskitymme kuitenkin pääosin joustoluottoon.

Muita lainoja Everyday ei tarjoa, vaan kyseessä on ainoastaan joustoluottopalvelu. Everydayn puoleen ei siis kannata kääntyä esimerkiksi remontti-, auto- tai muissa lainoissa sillä niitä sillä ei ole tarjolla. Joustoluotto soveltuu luottokortin korvikkeeksi jatkuvaan käyttöön pienempiin ostoksiiin. Tililuotto voi olla aina 2000€ saakka kun taas pienin mahdollinen summa on 20€. Mikäli 20€ – 2000€ on se haarukka miltä rahoitusta tarvitset voi Everyday joustoluotto olla hyvinkin juuri se palvelu mitä etsit. Asiasta lisää seuraavaksi.

Palvelu on tarkoitettu Suomessa asuville henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Tunnistautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnuksia. Ikävaatimus on vähintään 21 vuotta. Ylärajakin on merkitty ja se on 75 vuotta.

Everyday joustoluotto kokemuksia

Yhtiön päätuote ja asiakkaiden eniten käyttämä palvelu on joustoluotto. Kyseessä on jatkuva tililuotto, jossa ei ole määriteltyä takaisinmaksuaikaa. Palvelu muistuttaa siis tavallisen kertalainan sijaan enemmänkin luottokorttia. Lainan voi maksaa takaisin oman valinnan mukaan joko kerrallaan tai määritellyissä erissä.

Hakemalla joustoluottoa saat heti käyttöösi 2000€ luottorajan, josta voit nostaa luottoa tilillesi joko pieniä osia tai vaikka koko summan. Luoton hakeminen ja sopimuksen tekeminen on ilmaista. Asiakas maksaa ainoastaan luoton käytöstä. Lainapäätöksen saa 15 minuutin kuluessa hakemuksen jättämisestä, joten kyse on erittäin nopeasta palvelusta vaikkei kyseessä ole suoranaisesti ”pikalaina” tai pikavippi.

Lainan nostoprovisio on 15%, ja kuukausikorko 5%. Vuosikorko on 60%. Maksuaikaa on keskimäärin 45 päivää, ja luoton voi maksaa kerralla tai erissä. Kun teet nostoja kuluvan kuukauden aikana, maksat tehdyt nostot seuraavan kuukauden lopussa.

Lainan saamisen ehtoja:

  • Hakijan on oltava 21-75-vuotias
  • Pysyvä osoite Suomessa
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Verkkopankkitunnukset oltava tunnistautumista ja lainasopimuksen allekirjoitusta varten

Voit tehdä hakemuksen tästä linkistä.

Lue tämä varoitus ennen luoton käyttöä!

HUOM! Setunne.com sivusto suosittelee pikavippejä, erilaisia lainoja ja luottoja vain tarkoin harkiten. Se tarkoittaa sitä, että tarpeen on oltava aito ja maksukyvyn tulee olla kunnossa varmuudella, silloin kun sen aika on. Palveluilla on paikkansa oikein käytettynä, mutta ikävä kyllä monet pahentavat vain rahatilannettaan erilaisilla lainoilla, pikavipeillä ja luotoilla. Mieti siis tarkkaan ennen kun teet omat ratkaisusi. Tässä maassa on ikävän paljon kokemuksia siitä, kun asiat menevät vain pahempaan suuntaan pikavippien käytön takia. Toki moni saa lainoista sen hyödyn mitä etsivät ja näin hetken hengähdyksen, ennen kun rahatilanne on parempi ja maksun takaisin voi suorittaa. Tee siis päätöksesi tarkkaan harkiten äläkä hätiköiden. Älä esimerkiksi ota koskaan lainaa tai luottoa rahapeleihin (kasinot, vedonlyönti, bingo ym.).

Everyday joustoluoton käyttäminen

Kun sinulle on myönnetty 2000€ luotto, voit kätevästi nostaa siitä tilillesi aina tarpeen mukaan tarvitsemasi summan. Nostoja voi tehdä joka päivä klo 8-22 välisenä aikana. Tämä onnistuu joko Everydayn nettisivujen kautta palveluun kirjautumalla tai vielä kätevämmin omaan älypuhelimeen ladattavan sovelluksen kautta. Sovellus on saatavilla niin iOS- kuin Android-laitteillekin.

Luoton myöntämisen jälkeen nostoja voi tehdä kolmella eri tavalla. Mobiilisovellus on yksi vaihtoehto. Toinen vaihtoehto on nettiselaimen kautta OPR Online-palvelusta, jonne kirjaudutaan joko käyttäjätunnuksella tai verkkopankkitunnuksella. Kolmas vaihtoehto on lähettää tekstiviesti Everydayn nostopalveluun.

Systeemi on erittäin sujuva ja tältä osin on erittäin hyviä kokemuksia ja Everyday joustoluottoa voi siltä osin kehua. Hommat todella pelittää kuten pitää ja hattua on nostettava sille myös, että palvelu ”sulkeutuu” kello 22.00. Juovuksissa tehtyjä typeriä nostoja vältetään näin. Toki laina on kallista, joten edelleen palvelua voi suositella vain harkiten ja silloin kun siihen todella on tarve.

Everyday mobiilisovellus

Everyday-mobiilisovellus on suositeltava jokaiselle Everyday-joustoluoton käyttäjälle. Se mahdollistaa luoton käytön vielä helpommin aivan luottokortin tapaan, sillä luotonnostomahdollisuus kulkee näin aina mukanasi. Sovelluksen kautta voit myös hoitaa alun perin koko luoton hakemisen. Sen kautta voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, lukea palveluviestejä ja hallita omia tietojasi.

Everydayn mobiilisovellus tekee palvelun käytöstä huomattavasti kätevämpää, ja jokaisen Everydayn asiakkaan kannattaakin se puhelimeensa ladata.

Everyday asiakaspalvelu

Everydayn toimiva asiakaspalvelu on asiakkaiden käytettävissä laajoilla aukioloajoilla. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 9-18. Sähköpostin ja chatin välityksellä asiakaspalvelijan tavoittaa joka päivä klo 8-22 välillä. Puhelinpalvelun numero on 020 741 2030 ja asiakaspalvelun sähköpostiosoite asiakaspalvelu@everyday.fi. Asiakaspalveluun saa yhteyden kätevästi myös mobiilisovelluksen kautta.

Muut joustoluotot 2021

Everyday on hyvä valinta joustoluottoa hakevalle henkilölle. Jos kuitenkin haluat tutustua kokemuksiin myös muista joustoluottoja tarjoavista rahoitusyhtiöistä, voit lukea muutamia muita esittelyitämme. Esimerkiksi iso norjalainen nettipankki Bank Norwegian tarjoaa joustoluottoja suomalaisille asiakkaille. Kyseessä on osittain Norwegian Airin omistama yhtiö, joka tarjoaa myös korkeakorkoisia säästötilejä sekä pienikuluisia luottokortteja.

Tutustumisen arvoisia ovat myös suomalainen Ferratum sekä etelänaapurista Virosta kotoisin oleva BigBank. Molemmat nettipankit tarjoavat runsaasti erilaisia lainoja sekä joustoluottoja asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityinä.

Kaikki nämä vaihtoehdot ovat turvallisia ja luotettavia.