Eurolimiitti kokemuksiaEurolimiitti on täysin suomalainen rahoitusyhtiö. Se tarjoaa niin sanottua tililuottoa aina 3000 euroon asti, eli kyseessä on pienlainat. He eivät kuitenkaan miellä itseään myöskään pikavippien myöntäjäksi, mutta korkoja katsellessa ei tästä kuitenkaan kovin kauaksi jäädä. Käytännössä kyseessä on asiakkaan jatkuvassa käytössä oleva luottoraja. Tämähän lähinnä tarkoittaa todella korkoakorkoista luottoa, joten tätä vaihtoehtoa kannattaa harkita tarkkaan mikäli siihen on päätymässä. Kolme tonnia voi tuntua pieneltä summalta, mutta se voi korkoineen tulla hyvinkin isoksi. jopa kaksinkertaiseksi. Siksi suosittelemmekin melkein lainan hakemista muista paikoista. esimerkiksi Lainaamo, jossa korot ovat huomattavasti pienemmät on hyvä vaihtoehto pitkäaikaislainoille. Mutta, käydään tässä artikkelissa läpi meidän omia kokemuksia Eurolimiitti palvelusta. 

Palvelun taustalla häärää siis yritys nimeltä J.W yhtiöt, joka itsesiassa toimii myös Ekstraluotto palvelun taustalla. Yrityksellä on pitkä historia, sillä se on rekisteröity jo vuonna 2002 kaupparekisteriin. Vuonna 2016 sen liikevaihto oli 12,4 miljoonaa euroa, joten kyseessä on erittäin vakavarainen kotimainen yritys.

Sivusto itsessään näyttää hyvältä. Tietoa on hyvin saatavilla ja sivusto näyttää suhteellisen luotettavalta. Palvelu tarjoaa myös maksuvapaita kuukausia, mutta hieman erikoisesti, niistä joutuu kuitenkin maksamaan. Mutta pääasia, että yritys kuitenkin ilmoittaa tämän selkeästi hinnasto osiossa. Eurolimiitti pitää myös blogia, mutta se ei näytä olevan kovin aktiivinen. Etusivulla olevassa lainanhakuikkunassa häiritsee ainoastaan se, että siinä ei voi itse valita maksuaikaa ollenkaan. Liukurissa voi siis liikutella ainoastaan haluttua lainasummaa. Tästä kyllä hieman miinuspisteitä.

Yritys tarjoaa kuitenkin asiakaspalvelua jopa puhelimitse, joten tästä ehdottomasti lisäpisteitä. Yritimme soittaa ja puheluun jopa vastattiin. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä myös sähköpostitse. Hienoa, että yritys ei piilota itseään varjoihin.

HUOM! Eurolimiitti lainasta saa erittäin mieluisiä kokemuksia, jos ensimmäisen lainan maksaa takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Nimittäin Eurolimiitin tarjous on kuluton ja koroton ensilaina, mikäli takaisin maksaa kuukauden sisällä! Suurin mahdollinen koroton ja kuluton laina on 1000€ aikaisemmin 500€ sijaan.

Lainan hakeminen

Eli lainaa Eurolimiitissä voi siis hakea 3000 euroon asti ja kyseessä ei ole pikavippi, vaan käytännässössä luottoraja, eli mikäli vaikka haetkin itsellesi 3000 euron luoton, voit nostaa vaikka osan ja maksettuasi sen takaisin, voit jälleen käyttää luottorajaasi mikäli tarvitset. Heiltä voi tosiaan hakea myös pikalainaa 1000 euroon asti, joka tarkoitttaa myös sitä, että jos sen maksaa takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä, on laina täysin koroton. Hieman harmillisesti yritys mainostaa sivuillaan myös ilmaista lainaa, mikä toki tuntuu hieman erikoiselta, sillä ilmaista rahaa ei olekaan. Tälläkin itseasiassa viitataan samaiseen korottomaan 500 euroon. Tämä on toki hyvä puoli jos on tosiaan pikaisesti rahan tarpeessa ja sen pystyy maksamaan 30 päivässä takaisin. Eli ilman muuta pikalainat ovat kyllä markkinoiden parhaat heillä, mutta pidempiaikaisissa lainoissa korot voivat nousta isoiksi.

Heillä ei sitten muunlaisia lainatuotteita olekaan, mikä tietysti pitää palvelun selkeänä eikä jää mitään epäselvyyksiä.

Lainaa voi hakea jokainen luottokelpoinen Suomen kansalainen iältään 21 – 70 vuotta. Hakijalla tulee myös olla suomalainen pankkitili.

Lainan saa tilille muutamassa minuutissa sen jälkeen kun oon saanut hyväksytyn päätöksen.

Kun lainaa on jo kerran haettu ja tili luotu, voi jatkossa lainaa hakea tekstiviestillä tai lainapalvelusta, johon palvelun sivustolla voi kirjautua.

Mutta millaisia kokemuksia itse lainan hakeminen antoi? Katsotaanpa:

Aloitimme lainan hakemisen ”hae lainaa” sivulta ja edelleen sama ongelma, liukurissa voi valita vain lainasumman, muttei takaisinmaksuaikaa. Yleensä, vaikka kyseessä onkin luotto, voi takaisinmaksuaikaan silti vaikuttaa.

Hakemuslomakkeeseen täytetään perustiedot, kuten henkilöturvatunnus, osoite, nimi, pankkitili jne perustiedot.

Päätös tuli kuin tulikin aivan muutamassa minuutissa, joten pisteet siitä. Esimerkkilainassamma haimme siis tuota 500 euron lainaa, jonka voi maksaa kuluttomasti takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä.

Korot

Kuten tuossa on jo muutamaan kertaan mainittukin, niin pienlainan 500 euroon asti voi maksaa korottomasti 30:ssa päivässä. Mutta mikäli maksaminen kestää tuota pidempää, tulevat tietysti myös korot ja muut kehiin, sillä näinhän pankki tuottaa. Katsotaanpa esimerkkitapausta:

Otetaan lainasummaksi 2510 euroa, jolle maksimi takaisinmaksuaika on 56 kuukautta. Tämän päälle tulee heti alkuun 376,50 euron toimituspalkkio, joka on kyllä aika kova summa siitä, että laina toimitetaan tililleni, tähän summaan viitataan sivustolla viitataan myös nostokuluna.  Nimellisen vuosikoron sanotaan olevan noin 71,68%.

Kokemuksia 2020 – 2021

Kaikenkaikkiaan vois sanoa, että Eurolimiitti jättää hieman ristiriitaisia kokemuksia, mutta vuosien mittaan taso on parantunut. Sillä toisaalta Eurolimiitti vuosimallia 2021 tarjoaa ehkä markkinoiden parhaan pikalainan. Toisaalta jos mennään yhtään sen pidemmälle, ovat maksut aikanaan olleet aika pilvissä, eli on siis vaikea tietää, miten heihin pitäisi suhtautua. Ilman muuta, jos aikeissa on ottaa pienlaina, niin vaikea suositella mitään toista paikkaa. Mutta jos tiedät, että maksukykysi ei salli takaisinmaksua kuukauden sisällä, suosittelemme esimerkiksi Lendoa, johon löydät linkin tämän artikkelin alusta. Mutta, entäpä sinä? Kerro omat kokemuksesi Eurolimiitti palvelusta kommenttikentässä.

Siirry tästä Eurolimiitin sivuille

Vaihtoehtoja Eurolimiitti lainalle

Aina on tietysti niin, etteivät kaikkia halua Eurolimiitti lainaa syystä tai toisesta, eikä siinä ole mitään väärää, sillä vaihtoehtoja on maailma pullollaan. Seuraavaksi esittelemme lyhyesti muutaman vaihtoehdon, josta voit myös hakea lainaa.

Ferratum on monelle tuttu myös TV:stä ja se tietysti herättää monissa varmasti lisää luottamusta. Kyseessä on myös yritys, joka tarjoaa joustoluottoa, tosin vain 2000 euroon asti. Se on siis samanlainen jatkuva luotto, eli ikään kuin oma luottokortti. Ferratumilla käyntiin pääsee käytännössä 0 eurolla ja ainoat kulut muodostuvatkin vasta sitten, kun rahaa on siirretty omaan käyttöön, eli vuosikorko alkaa juoksemaan. Myös nostoilla on 7.5% korko.

Everyday on myös jo kannuksensa ansainnut nettipankki, josta kulutusluottoa saa samaisen 2000 euroa. Sen omistaa suomalainen OPR Vakuus Oy ja se on levittänyt Everydayn viiteen Euroopan maahan ja lainoittanut miljoonia ihmisiä. Everydaylla nostokorko on kuitenkin hieman korkeampi, sillä se on 15% jokaisesta nostosta. Vuosikorko on kuitenkin vain 60%, eli se on siinä suhteessa halvempi vaihtoehto.

Komplett Bankilla on sitten listan suurin joustoluotto, sillä sitä saa jopa 50 000 euroon asti. Eli se näin ollen pesee kaikki muut kertaheitolla aivan helposti. Tämä on todella suuri jousto ja se mainostaakin itseään aidosti joustavana joustoluottona. Se kyllä näkyy. Sen omistaa norjalainen yritys, joka pyörittää myös verkkokauppaa kotimaassaan. Myös korot ovat erittäin kohtuulliset, sillä vuosikoron sanotaan olevan vain 14.9%. Täällä tosin tulee myös avausmaksu, joka on 95 euroa. Komplett Bank onkin vaihtoehdoista se kaikista kuluttajaystävällisin vaihtoehto, jossa ehdot ovat todella hyvät.