Creditstar on yksiCreditstar kokemuksia monista joustoluottoa tarjoavista lainapalveluista. Yhtiö mainostaa henkilökohtaisen luottotilinsä olevan kuin virtuaalinen luottokortti. Yrityksenä Creditstar on ollut pankkien ulkopuolisien saralla melkoinen edelläkävijä. Se on aloittanut toimintansa jo vuonna 2006 ja palvelu jatkuu myös 2021, joten kokemuksia löytyy jo pitkältä aikaväliltä. Creditstar toimii kahdeksassa maassa, ja se on olemassaolonsa aikana myöntänyt yli 1 000 000 lainaa. 500 000 rekisteröityneen käyttäjän raja rikkoutui marraskuussa 2017. Palvelu on siis ainakin varsin hyvin testattu. Suomen Creditstar on osa kansainvälistä Creditstar Groupia, joka toimii Suomen lisäksi Virossa, Liettuassa, Puolassa, Tsekissä, Ruotsissa, Iso-Britanniassa ja Espanjassa.

Vuosien varrella Creditstarin valikoimiin on kuulunut useita erilaisia lainoja ja luottoja, mutta nykyisin se panostaa ainakin Suomen kohdalla ainoastaan 2000€ joustoluottoon. Muita lainatuotteita ei siis ole joustoluoton lisäksi tarjolla. Tämä tekee Creditstarista hieman yksipuolisen lainantarjoajan, mutta joustoluottoa etsivälle kyseessä on tutustumisen arvoinen palvelu.

Credistar hakuprosessi kestää maksimissaan 10 minuuttia.

Creditstar laina kokemuksia

Creditstar tarjoaa asiakkaillleen 2000 euron joustoluottoa eli luottotiliä. Henkilökohtainen luottotili toimii kuten virtuaalinen luottokortti. Kun 2000 euron luotto on myönnetty voi rahaa nostaa tililleen haluamansa summan haluamanaan ajankohtanaan luoton puitteissa. Koko 2000 euron luottoa ei ole siis pakko missään vaiheessa itselleen ottaa, sen verran on vain mahdollisuus saada. Luottotilin hakeminen ja sen ”varalla” pitäminen on täysin ilmaista, eikä siihen liity mitään ylläpitokuluja. Koko lainanhaku on siis ilmaista kunnes luottotililtään päättää nostaa rahaa. Myös näiltä osin luottotili toimii siis kuin luottokortti, se on olemassa varalle tai yllättäviä menoja varten.

Luottotilin voi luoda kuka tahansa vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen tai Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Ikäraja on harvinaisen pieni, sillä usein netin joustoluotoissa ikäraja vaihtelee 20-22 vuoden välillä.

Kun luottotililtä haluaa ensimmäistä kertaa nostaa itselleen rahaa, tulee asiakkaan tunnistautua verkkopankkitunnuksilla luottotietojen tarkistusta varten. Luottotietojen on siis oltava kunnossa eikä maksuhäiriömerkintöjä saa olla. Suomalaiset verkkopankkitunnukset ovat nekin pakolliset. Luottokelpoisuustarkistus tehdään kirjautumalla Instantor-palveluun joka tekee päätöksensä osaksi pankkitilin menoihin ja tuloihin perustuen. Näin ollen hakemus saatetaan hylätä myös vaikka maksuhäiriömerkintöjä ei olisi. Jos pankkitilin tulot ja menot eivät ole Instantorin mielestä tarpeeksi tasapainossa, hakemus saatetaan hylätä.

Hakemuksen luoton avaamiseen tai luotolta nostamiseen voi tehdä mihin vuorokaudenaikaan hyvänsä. Öiseen aikaan hakemuksia tai nostoja ei kuitenkaan käsitellä, vaan ne siirtyvät aamun asiakaspalveluvuoron käsiteltäväksi. Asiakaspalvelun aukioloaika on klo 9-21 joka päivä. Tuo on myös se aika, jolloin hakemuksia käsitellään ja rahat siirtyvät tilille. Luottotilin avaaminen käy muutamassa minuutissa luomalla käyttäjätili Creditstarin nettisivuilla. Luottoa nostaessa rahat siirtyvät tilille tyypillisesti noin 10 – 15 minuutissa, hieman pankista riippuen.

Lainan nimellinen vuosikorko on 68% ja nostokulut 6% nostettavasta summasta. Todellinen vuosikorko 600€ esimerkkinostossa 6 kuukauden maksuajalla 117,16€ kuukausierällä on 75,25%. Todellinen vuosikorko vaihtelee otetun lainasumman ja maksuajan perusteella. Vuosikorkoa ja lainan muita ominaisuuksia voi kätevästi testailla ennen lainan ottamista Creditstarin etusivulta löytyvällä kätevällä lainalaskurilla.

Lainan voi halutessaan maksaa takaisin etukäteen milloin tahansa. Lyhennysvapaita kuukausia on mahdollista hakea. Lyhennysvapaan haku ja kaikki muutkin luoton hallintaan liittyvät asiat onnistuvat kätevästi kirjautumalla Creditstarin sivuille.

Näin haet lainaa Credistarilta

  1. Siirry Creditstarin sivuille
  2. Valitse laskurista haluamasi lainasumma ja -aika
  3. Lainan valinnan jälkeen aukeaa rekisteröitymisikkuna johon täytetään hakijan perustiedot
  4. Tili on avattu ja voit nyt nostaa luottoa tilillesi 2000€ luottorajan puitteissa

Creditstar asiakaspalvelu

Creditstarin asiakaspalvelu on käytettävissä joka päivä klo 9-21. Puhelimitse asiakaspalvelun tavoittaa numerosta 09-42599688 ja sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@creditstar.fi.

Yhteenveto

Creditstar on hyvä luottotilipalvelu, jonka korot ovat nettilainojen mittapuulla kohtuulliset. Halvempiakin tosin on olemassa. Paljon plussaa palvelulle tulee maksuttomasta luottotilin avauksesta. Näin voi hankki itselleen täysin kuluttomasti luottotilin, jota ei kuitenkaan tarvitse välttämättä käyttää. Helpotusta rahastressiin voi tuoda kuitenkin tieto, että tarvittaessa käytettävissä on 2000€ luotto. Kulut luottotilistä alkavat juosta vasta kun rahaa nostaa itselleen.

Palvelu on erittäin helppokäyttöinen, joten hakeminen omilla kriteereillä onnistuu erittäin helposti.

Vaihtoehtoja Creditstarille

Hyviä vaihtoehtoja palvelulle ovat esimerkiksi Ferratum, Suomilimitti sekä Lendo. Kaikki nämä palvelut tarjoavat vastaavia noin 2000 euron joustoluottoja. Ennen lainan hakemista kannattaa suorittaa hieman vertailua siitä, mikä on juuri itselle sopivin palvelu. Vertailun tekemisessä auttavat myös Freedom Rahoituksen ja Zmartan kaltaiset palvelut.

Esimerkiksi Ferratum tarjoaa joustoluoton lisäksi runsaasti muitakin erilaisia lainoja niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Ferratum Pluslaina ja Ferratum Business ovat tuotteita, joita kovin moni muu netissä toimiva yritys ei tarjoa. Joustoluotoissa Ferratumin korot tosin ovat Credistaria korkeammat.

Lendo tarjoaa joustoluottoa, ja sen lisäksi yrityslainoja yhdistelylainoja sekä reissuluottoa. Lendolla joustoluoton kulut ja korot ovat useissa tapauksissa pienemmät kuin Creditstarilla. Tämä riippuu kuitenkin jonkin verran luoton koosta, joten kannattaa tutustua eri korkoihin ja kuluihin juuri oman lainantarpeen mukaisesti. Lendo ei lisäksi itse ole lainatarjoaja, vaan se toimii ainoastaan välittäjän lainanantajien ja asiakkaan välillä.

Credistar kokemuksia 2020 – 2021

Alle voit myös sinä kommentoida ja kertoa mitä omia kokemuksia sinulla on Creditstar lainapalvelusta. Jokainen palaute auttaa myös muita lukijoita, joten ne ovat totta kai kaikille hyödyksi!