Blue Finance on yksi monista netissä toimivista lainataloista, josta kuluttajat voivat hakea itselleen lainaa erilaisiin tarpeisiin. Tällä kertaa he saavat asiakkaikseen setunne.com tiimin ja tässä artikkelissa kirjoitammekin arvostelun heidän palveluistaan. Palvelu saattaa olla monille tuttu, sillä se on ollut välillä esillä erinäisten mainosvälineiden avulla. Tässä artikkelissa kerromme puhtaasti omia kokemuksia, olivat ne sitten positiivisia tai negatiivisia. Avaamme palvelun kaikki olennaiset sopukat, jotta sinä tiedät, mitä voit palvelulta odottaa. Käymme läpi esimerkiksi lainaehdot, lainapalvelut, korot ja yrityksen taustat. Alta löydät arvostelumme kokonaisuudessaan.

Mikäli haluat siirtyä suoraan Blue Finance laskuriin, voit tehdä sen tästä.

Aivan ensimmäisenä sivulle saapuessa taustalta hymyilee oikein positiivinen peltomaisema, joka varmasti miellyttää jokaisen sivulle saapujan silmää. Mutta yksi asia pistää silmään heti. He nimittäin mainostavat pikavippejä. Tuo sana on monelle lähes kirosanan asemassa ja toisaalta ihan syystäkin. Perinteiset pikavipithän kiellettiin joitain vuosia sitten ja esimerkiksi riisto korot ja 24/7 myönnettävät lainat tulivat tiensä päähän. Nykyisin kertaluontoisia lainoja nimitetäänkin mieluummin kulutusluotoiksi. Jää hieman ihmetyttämään, miksi Blue Finance on päätynyt tähän ratkaisuun. Mutta, ei tyrmätä palvelua heti alkuunsa, vaan katsotaan, josko sen uusi pikavippimalli on parasta, mitä lainamarkkinoilta löytyy. Lisätään tähän vielä, että palvelu tarjoaa myös lainaa, joka kulkee nimellä kulutusluotto.

Eli, ne ketkä tässä kohtaa ovat hämmentyneitä pikavippi termistä, niin täsmennetään, että pikavippi on käytännössä aivan sama asia kuin muiden pankkien tarjoama kulutusluotto. Tällainen laina on yleensä kertaluontoinen ja summat voivat vaihdella hyvinkin paljon. Jopa muutamista satasista aina kymmeniin tuhansiin euroihin. Eroja on myös pankkien välillä ja joidenkin lainat ulottuvat esimerkiksi vain muutamiin tuhansiin, kun taas joidenkin lainat jopa lähemmäs sataa tuhatta euroa. Mikäli haluat tarkastaa kaikki pankit, siirry kaikki lainat ja pankit vertailussa – sivullemme, jossa listaamme kaikki parhaimmat lainapaikat kätevästi yhdessä paikassa.

Blue Financen ensimmäinen pikavippi nyt täysin kuluton, siirry tästä laskuriin.

Sen lisäksi, että Blue Finance tarjoaa pikavippejä, se tarjoaa myös joustoluottoja, joka on käytännössä toinen nimitys luottokortille. Joustoluotto on yksi summa, jonka voit saada käyttöösi kerralla, mutta sitä ei tarvitse siirtää kokonaisuudessaan omalle tilille heti. Idea on siinä, että et maksa takaisin korkoa siitä summasta, jonka olet saanut lainaksi, vaan ainoastaan siitä summasta, jonka olet siirtänyt omalle tilillesi. Kätevää, eikö?

Jatketaanpa sitten Blue Financen parissa. Sivusto näyttää muuten luotettavalta ja tietoa on saatavilla hyvin. Teksteissä ei sorruta ylimyyntiin. Etusivu tosin harmillisesti keskittyy enemmän joustoluotosta kertomiseen kuin pikavippiin. Tai oikeammin, pikavipistä ei etusivulla kerrota mitään.

Sivustolla on erittäin kattava asiakaspalvelu, sillä sinne saa yhteyden puhelimella, sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella ja chatin kautta. Valikoima saattaa hyvinkin olla kattavin, sillä moneen paikkaan voi olla hankala saada yhteyttä. Testasimme myös kaikki metodit, ja vastausajat olivat erittäin kohtuulliset. Tästä täytyy antaa erityispisteet Blue Financelle. Asiakaspalvelusta jäi vain ja ainoastaan hyviä kokemuksia.

Sivustolla tuntuu olevan tietoa saatavilla todella paljon, ja kaikki tieto palvelee asiakasta. Sinun ei edes tarvitse olla asiakas, ennen kuin saat tietoa kaikista palveluista, joita Blue Finance tarjoaa. Monilla on ongelma siinä, että suurin osa tiedoista on varattu jo valmiille asiakkaille.

Palvelua pyörittää suomalainen Blue Finance Oy, jolla on rekisteröity osoite Turussa. Yritys on perustettu vuonna 2011, eli se on vielä suhteellisen uusi ja on itseasiassa tullutkin mukaan pikavippiapajille reilusti niiden kultakauden jälkeen. Yrityksellä myös pyyhkii hyvin, sillä vuonna 2017 sen liikevaihto oli jo 8,8 miljoonaa euroa. Myös tulos on erittäin tyydyttävä, sillä yrityksen pussiin jäi 3,9 miljoonaa euroa. Kyseessä ei myöskään ole mikään yhden miehen yritys, vaan sen palkkalistoilla on kaikkiaan 11 henkilöä. Kasvua vuodesta 2016 on tullut muuten 337.8 prosenttia.

Lainan hakeminen

Blue Financella on siis kolme päätuotetta: Pikavippi, kulutusluotto sekä joustoluotot. Käydään ensiksi pikavippi lävitse.

Blue Finance myöntää pikavippejä alkaen 100 eurosta aina 700 euroon. Klikkaan itseni sisään pikavippi välilehdelle ja täytyy myöntää, että hienoinen ylimyynti on alkanut. Nopeasti käy ilmi, että alkuun mainostettu ilmainen pikavippi on ainoastaan 300 euron lainaan asti. Tuo sivu vaikuttaa jopa hieman turhankin sekavalta, mutta kun klikkaan seuraavalle sivulle, jo selkeytyy. Tällä sivustolla valitaan luoton määrä, sekä annetaan puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Seuraavalla sivulla tapahtuukin tunnistautuminen. Tapahtumien edetessä, tulee normaalisti syöttää tiedot tuloista ja menoista, jotta Blue Finance voi olla täysin varma siitä, että sinulla on varaa myös maksaa lainakulut. Päätös muuten luvataan kolmessa minuutissa ja täytyy sanoa, että kyllä se kutakuinkin tuossa ajassa tulee. Nopeaa ja hyvää palvelua.

Katsotaanpa sitten joustoluottoa hieman tarkemmin. Joustoluottoa palvelu tarjoaa jopa 2000 euroon asti, kyseessä on varsin tyypillinen lainasumma. Toisin kuin pikavipissä, joustoluotossa ei ole ilmaisia lainoja alkuun. Itse lainan hakeminen on käytännössä täysin samanlainen prosessi kuin pikavipissä. Palvelu pelaa, eikä negatiivista mainittavaa löydy.

Vaikka Blue Finance mainostaa, että sillä on kulutusluottoja, näin ei kuitenkaan ole. Tarkemmin katsottuna sen kulutuslutto onkin vain joustoluotto, jonka se asialle omistaneella sivulla mainitseekin heti ensimmäisessä lauseessa. Tällaisesta harhaanjohtavasta markkinoinnista jää lähinnä vain hölmistynyt olo. Blue Finance kulutusluotossa ei siis tämän enempää ole läpikäytävää. Tästä täytyy antaa ensimmäinen miinuspiste.

Mutta siirrytään jälleen hyviin uutisiin, nimittäin palvelusta saa myös luottokortin. Tätä ei läheskään kaikki joustoluottojen myöntäjät tarjoa, vaan varat tuleekin yleensä siirtää omalle tilille. Luottokortin nimi on AIRO Paycard Mastercard – Ei nimi korttia pahenna, vai miten se oli? Kortti ei tosin ole liitettynä joustoluottoon, vaan sillä on 500 euron käyttöraja. Luottokorttia mainostetaan hieman hassusti siten, että sillä ei ole vuosimaksua. Sillä on kuitenkin 4,5 euron suuruinen kuukausimaksu. Tästä tulee siis vuodessa reilu 50 euroa. Jälleen hieman heikkoa harhaanjohtamista. EDIT: tällä hetkellä uusia kortteja ei myönnetä ja ilmoitamme kun tähän tulee muutos.

Korot

Sitten katsaus siihen tärkeimpään, eli korkoihin. Loppujen lopuksi ne korot ovat kaikista tärkeimmät, sillä ne määrittävät lainan loppusumman. Katsotaan ensiksi pikavippien korkoja. Emme ota huomioon ilmaista ensilainaa.

Pikavipille tulee 15% nostopalkkio ja vuosittaiseksi nimelliskoroksi ilmoitetaan vain 30%. Eli ollakseen pikavippi, on korot suhteellisen alhaiset. Mikäli sinulla on 200 euron vippi ja maksat sen takaisin vuodessa, tulee maksettavaksi kokonaisuudessaan 275 euroa.

Blue Finance kokemuksia ja vaihtoehdot 2021

Jotta Blue Financesta saa mahdollisimman monipuolisen kuvan, vertailemme tähän alle myös muitakin lainapalveluita. Näin ollen sinun on helpompi valita omiin tarpeisiisi sopivin palvelu, joten on myös mahdollista, että jokin seuraavista on sinulle sopivampi vaihtoehto:

Credit24

Credit24 lienee yksi suurimmista netissä toimivista lainataloista koko maailmassa. Se toimii tällä hetkellä monessa maassa, joista mainittakoon esimerkiksi Australia. Se on osa Personal Finance Plc -nimistä yritystä, joka on monikansallinen yritys ja se on listattu jopa Lontoon pörssissä. Kyseessä on siis erittäin vakavarainen ja luotettava yritys, jonka palveluksessa on yli 7000 ihmistä maailmanlaajuisesti. Credit24 on keskittynyt joustoluottoihin. Se pitää palvelunsa yksinkertaisena, eikä tarjoa tämän lisäksi muunlaisia lainapalveluita. Tämä lienee asiakkaan kannalta helpompaa, sillä sivustolle saapuessaan tietää mitä sieltä saa. Tällä hetkellä sieltä saa muuten täysin kuluttomasti ja korottomasti. Sivusto eroaa monista jo sillä, että siitä huokuu ammattimaisuus ja myös suomalaiset luottavat tähän sillä pelkästään Suomessa se on käsitellyt yli 700 000 lainatapahtumaa. Joustoluottoa voi Credit24:stä hakea 50 euron ja 4000 euron väliltä, eli heiltä saa jopa normaaliakin korkeampaa joustoluottoa. Credit24:ssä tosin korot saattavat olla hieman korkeat, mutta näin on yleensä kaikissa tämän tyyppisissä lainoissa joka paikassa. Palveu saa erityismaininnat nopeasta palvelusta sekä hyvästä asiakaspalvelusta. Se sopii kaikille, jotka haluavat olla osa suurempaa konsernia, eivätkä kaipaa kuin yhdenlaista lainapalvelua. Kuten aina, korkoa maksetaan ainoastaan omalle tilille siirretyistä varoista. Luottokorttimahdollisuutta ei ole.

Lue lisää:

Ekstraluotto

Ekstraluotto on yksi vanhimmista kotimaisista netissä toimivista lainapalveluista, sillä sen juuret juontavat jo vuoteen 2006. Eihän se kovin vanhalta kuulosta noin ajateltuna, mutta monet pikavippiyritykset aloittivat juuri noihin aikoihin ja suurimman osan tie katkesi joitain vuosia sitten, kun laki muuttui. Ekstraluotto sen sijaan jatkaa vielä uusien lakien alla ja se tekeekin sen hyvin, sillä pelkästään vuonna 2016 sen tulos oli 4,5 miljoonaa euroa. Palvelua pyörittää kotimainen J.W Yhtiöt Oy, joka on myös monen muunkin palvelun taustalla. Myös Ekstraluotto on keskittynyt tarjoamaan joustoluottoja, mutta heillä maksimisumma on vain 2100 euroa, jääden siis lähes puoleen esimerkiksi Credit24:n maksimilainasummasta. Hieman yllättäen kuitenkin, tuota summaa voi maksaa takaisin jopa 101 kuukautta. Tällöin kuitenkin tulee ottaa huomioon, että korot nousevat tällöin erittäin korkeaksi. Jos kuitenkin haluat nopeasti eroon lainastasi, eli yhdessä kuukaudessa, saat sen kuluttomasti, sillä Ekstraluotto lupaa korotonta maksuaikaa ensimmäiseen maksupäivään asti. Huomioi kuitenkin, että lainan nostamiselle tulee 19% nostokulu. Palvelu on erittäin hyvä vaihtoehto sellaiselle, joka haluaa asioida pitkäikäisen, vakavaraisen ja ehdottoman kotimaisen lainanmyöntäjän kanssa. Tänä päivänä yhä useampi yritys pitää juuriaan ulkomailla. Kun haet lainaa heiltä, niin lainaa voi lyhentää ainoastaan 10% haetusta summasta per kuukausi. Mutta kuitenkin vähintään 50 euroa/kk.

Lue lisää:

Everyday

Everyday on yksi täysin suomalainen verkossa toimiva lainanmyöntäjä, sillä sen omistaa OPR Vakuus Oy, nimi tekee sen hyvinkin selväksi, että yrityksen juuret ovat Suomessa. Se on myös menestynyt Suomessa erittäin hyvin Everyday -palvelullaan, sillä kaiken kaikkiaan sen on myöntänyt yli miljoona lainaa. Vaikka kyseessä onkin suomalainen yritys, se ei kuitenkaan ole päättänyt pysyä ainoastaan Suomessa, vaan tarjoaa palveluitaan yhteensä viidessä maassa. Everydaylla on kaksi erilaista tuotetta, toinen niistä on joustoluotto, jota voi hakea jopa 2000 euroon asti. Korotkaan eivät ole aivan mahdottomat, sillä nosto provisio on 15% ja kuukaudessa korkoa tulee 5%. Vuosikorko on 60%. Täytyy kuitenkin muistaa, että korkoa maksat vain summasta, jonka olet saamastasi joustoluotosta siirtänyt omaan käyttöösi. Lainaa saadakseen täytyy olla vähintään 21-vuotias. Kotimainen palvelu myös ymmärtää, kuinka suomalainen haluaa itseään palveltavan. Tästä syystä yhteydet asiakaspalveluun ovatkin erittäin hyvät. Asiakaspalvelun tavoittaa sähköpostitse, chatissä ja puhelimitse. Sen lisäksi, että he tarjoavat joustoluottoa löytyy heiltä myös osamaksumahdollisuus verkkokaupoissa. Se onkin käytössä yli 6000:ssa eri verkkokaupassa. Palvelu toimii siis siten, että mikäli olet verkkokaupassa, joka käyttää heidän palveluitaan, on sinulla mahdollisuus ostaa tuote osamaksulla. Tämänkaltaista shoppailua on kuitenkin hyvä välttää, sillä juuri niin joutuu helposti osamaksuloukkuun. Harkitse siis aina tarkkaan tapauskohtaisesti, onko sinulla varaa tuotteeseen.

Lue lisää.

Fellow Finance

Fellow Finance onkin sitten listan ns. outolintu, sillä sen lainapalvelu on täysin erilainen kuin kenelläkään muulla. Nimestä voikin jo saada hieman osviittaa mistä on kyse, sillä nimi ”fellow finance” tarkoittaa suomeksi kutakuinkin ”Kaveri talous” Suomennos ainakin on hieman könkkö. Eli tässä palvelussa lainataan rahaa muilta ihmisiltä. Palvelu siis yhdistää sekä lainaa antavat, että lainaa tarvitsevat. Lainaa antavat ovat aivan tavallisia ihmisiä ja käytännössä lainan saamiseen on myös samanlaiset ehdot kuin yleensäkin. Palvelu on myös otettu avosylin vastaan Suomessa, sillä se on perustettu jo vuonna 2013. Palvelu on tavallaan eräänlainen joukkorahoituspalvelu, ja vaikka rahoittajat ovatkin pääasiassa tavallisia ihmisiä, he ovat yleensä kuitenkin sijoittajataustaisia. Vaikka palvelu ei ole aivan ainoa laatuaan Pohjoismaissa, se on kuitenkin alueen suurin yli 280 000 asiakkaallaan. Sijoittajan näkökulmasta palvelu näyttää hyvältä, sillä sen aloittaminen on täysin kulutonta ja hän voi itse valikoida, kenelle rahansa lainaa. Ja kuten aina, sijoittamisessa on riskinsä. Parhaimpiin tuloksiin pääsee tietysti hajauttamalla. Lainan hakijan kannalta kyseessä on siinä mielessä hyvä palvelu, että saat hakemuksesi useiden sijoittajien silmille kerralla.  Se on lähestulkoon sama asia, kuin hakisit lainaa kerralla useammasta pankista. Tietynlaista hajauttamista tämäkin. Missään vaiheessa hakija ja lainaaja eivät kuitenkaan saa tietää toistensa henkilökohtaisia tietoja. Lainasummatkin ovat erittäin hyvät, sillä lainoja myönnetään aina 500 eurosta jopa 15 000 euroon. Kun jätät hakemuksen ja profiilissasi ei ole moitittavaa, alat saamaan lainatarjouksia. Ainoa huono puoli on, että rahojen saannissa voi kestää parikin päivää.

Lue lisää:

Ferratum

Ferratum on myös kotimainen luotonmyöntäjä ja saattaapa jopa olla kaikkien aikojen suosituin sellainen, sillä se toimii ympäri maailmaa, mukaan lukien Pohjois- ja Etelä-Amerikan. Kaiken kaikkiaan se toimii 23 eri maassa. Se on myös eräänlainen täyden palvelun lainatalo, sillä se tarjoaa mm. pienlainoja, prime-lainoja, plus-lainoja, joustoluottoja, mobiilipankin sekä erikseen myös business lainat. Uskaltaa melkein sanoa, että jokaiselle löytyy jotakin. Ferratum on myös päässyt jo kiitettävään ikään, sillä se on perustettu vuonna 2005. Sen perusti tuolloin Jorma Jokela ja hänen käsissään yritys on kasvanut huimaa vauhtia. Ferratum on listattuna myös Frankfurtin pörssiin. Näillä meriiteillä voidaan helposti todeta, että se on erittäin luotettava ja vakavarainen pankki. Vaikka kyseessä on erittäin laajalti tunnettu pankki, se edelleen sanoo noudattavansa ”Jorma-periaatetta”, tosin jää hieman epäselväksi mitä se tarkoittaa. Monissa maissa se myös tarjoaa mobiilipankkia, mutta valitettavasti tämä ominaisuus ei ole Suomessa saatavilla. Suomessa se onkin pääasiassa keskittynyt pikalainoihin, esimerkiksi joustoluottoihin. Kuten monessa muussakin paikassa, myös Suomessa sitä voi nostaa aina 2000 euroon asti. sen Prime laina onkin sitten kertalaina, eli samantyyppinen kuin kulutusluotto, sitä voi hakea aina 20 000 euroon asti.

Lue lisää:

Komplett Bank

Esittelyssä jälleen yksi alan jättiläinen, nimittäin norjalainen Komplett Bank. Se on tällä hetkellä ansaitusti myös yksi Suomen suosituimmista nettilainapankeista. Myös ikänsä puolesta yritys on todellinen nykyajan seniori, sillä se on perustettu jo vuonna 1991, jolloin on tietenkin sanomattakin selvää, että se on aloittanut aivan muualla kuin lainojen myöntämisellä. Tarkennettakoon, että yhtiö on aloittanut toimintansa kauppatoiminnalla. Se on myös jatkanut sillä saralla ja tällä hetkellä pyörittääkin Norjan yhtä suurinta verkkokauppaa. Joustoluotot ovatkin tulleet valikoimaan vasta aivan viime vuosina, eli vuonna 2014. Suomessa sen kehitys on ollut vieläkin nopeampaa, sillä se rantautui tänne vasta vuonna 2017. Näin ollen se onkin kehittynyt alalla todella nopeasti ja noussut suurimpien joukkoon pikavauhtia. Heiltä et saakaan joustoluottoja laisinkaan, vaan se on keskittynyt kulutusluottoihin, joita sieltä saa 1000 ja 50 000 euron väliltä. Lainasummat ovatkin todella suuria, eli näillä summilla saa jo vähän isompaakin hankintaa hoidettua kerralla. Yritys voidaankin laskea todella vakavaraiseksi yrityksesi, sillä se on myös listattuna Oslon pörssiin. Todennäköisesti se, että yritys on norjalainen, lisää suomalaisten luottamusta. Mainittakoon vielä, että nämä lainasummat ovat myös joustoluottoja, eli muihin paikkoihin verrattuna sitä saa jopa kymmenen kertaa enemmän. Tämä, jos jokin on myyntivaltti.

Lue lisää:

Rahalaitos

Rahalaitos onkin tällä listalla ensimmäinen laatuaan. Nimittäin se on listan ensimmäinen lainojen vertailupalvelu. Se tarkoittaa sitä, että jätettyäsi hakemuksen heidän kauttaan, he välittävät sen useille eri pankeille ja näin ollen saat parhaimmassa tapauksessa tarjouksen usealta eri pankilta. Palvelun etuna on tietysti se, että saat yhdellä hakemuksella taklattua kymmeniä eri hakemuksia, eli säästät aikaa. Ja aikaa säästyy jopa useita tunteja, sillä hakemusten täyttäminen on melko työlästä hommaa. Ja mikä parasta, palvelu saa yhden katon alle monenlaisia lainoja. Kaikki pankit, joita palvelu listaa, ovat luonnollisestikin luotettavia. Voit kilpailuttaa palvelun kautta esimerkiksi autolainan, joustoluotot, kulutusluotot, yhdistelylainat ja monia muita. Riippuen aivan siitä, mikä itsellesi sillä hetkellä parhaiten sopii. Mikäli mietit esimerkiksi tietoturvallisuutta, on tietosi aivan yhtä turvassa, kuin suoraan pankkien sivuiltakin lähetettynä. Ei ole tiedossa yhtään tietomurtoa tämänkaltaisille sivustoille. Ja mikäli et vielä aivan vakuuttunut, niin mainittakoon, että palvelulla on AAA-luottoluokitus, mikä nostaa sen ehdottomaan A-luokkaan. Rahalaitokselta voi muuten hakea myös Nordean Tuohi luottokorttia. Näitä ei kovin monesta pakasta voikaan hakea. Luottokorttiin saa jopa 10 000 euron maksurajan. Palvelusta löytyy luonnollisesti myös toimiva asiakaspalvelu. Kaiken kaikkiaan palvelu on oikein hyvä kaikkien muiden lainavertailusivustojen keskellä ja on ehdotonta laatua – suomalaiseen makuun.

Lue lisää:

Suomilimiitti

Suomilimiitti on suomalaisille erittäin tuttu sivusto, sillä sen mainoksissakin toistellaan, ettei tiettyä Mattia saisi päästää kukkaroon. Sivuston mainoskasvona onkaan kukas mukaan kuin itse Matti Nykänen. Hauskasti toteutettu kampanja, se voidaan todeta. Vaikka yritys onkin valinnut erittäin suomalaisen lähestymistavan, jäi meillä sivustosta hieman sekava ja ylimyyvä kuva. Tämä saattaa toki olla vain meidän kokemuksemme, eikä se tee palvelusta ainakaan mitenkään vähemmän luotettavaa. Suomilimiitti on myös keskittynyt joustoluottoihin, jota sieltä saa 2000 euroon, joka tuntuukin olevan alalla lähes standardi. Ensimmäinen kuukausi on muuten koroton tällä sivustolla, tosin sille tulee siitäkin huolimatta 15% nostokulu. Eli kyseessä ei ole kuitenkaan aivan ilmainen laina. Palvelun taustalla on muuten J.W Yhtiöt Oy, eli sama yritys, joka on myös Ekstraluotto palvelun taustalla. Yrityshän on täysin suomalainen, eli takuuvarmasti saa kotimaista palvelua. Yrityksellähän on erittäin vakaat juuret, sillä se on aloittanut toimintansa jo vuonna 2002. Suomilimiitillä mainitaan huonosti koroista etusivulla, mutta kun ne onnistuu kaivamaan, niin käy ilmi, että todellinen vuosikorko on 163.98% eli voidaan sanoa korkojen olevan todella korkeat. Suomilimiitti ei ehkä kaikkia miellytä, mutta se osaa olla erittäin suomalainen ja onkin myös suomalaisen yrityksen ylläpitämä. Katso itse, olisiko tämä palvelu sinua varten.

Lue lisää:

Varmalaina

Varmalaina.fi on listan toinen lainojen vertailusivusto, eli se ei itsessään myönnä lainoja, vaan voit heidän kauttaan kilpailuttaa hakemuksesi kerralla useille eri pankeille. Palvelun etu on siinä, että säästät kerralla aikaa jopa useita tunteja, sillä hakemusta ei tarvitse täyttää uudelleen ja uudelleen jokaisessa pankissa. Varmalaina ei ehkä ole ihan parasta laatua, sillä sen ulkonäkö saattaa tuntua monen mielestä jopa halvalta ja pikaisesti kasaan kyhätyltä sivustolta. Mutta, se ei tarkoita sitä, etteikö palveluun voisi luottaa. Varmalainasta ei ole kuitenkaan tullut yhtään valitusta, etteikö sen palvelu toimisi, joten sitä voi hyvillä mielin myös käyttää. Itseasiassa Suomessa kaikki alan sivustot ovat luotettavia ja loppujen lopuksihan raha tulee sinun suuntaasi, eli ei pelkoa siitä, että voisi itse mitään menettää. Varmalaina on muuten perustettu vuonna 2014 ja sillä onkin ollut hurja kasvuvauhti, sillä jo vuonna 2017 sen liikevaihto oli jo 1,9 miljoonaa euroa. Sivustoa pyörittää Webcube Oy niminen yritys, joka onkin käytännössä ilmestynyt verkkomarkkinoinnin kartalle vasta tuolloin 2014 ja voidaankin todeta, että sen toiminta on ollut erittäin nousujohteista. Koska varmalaina on lainojen vertailusivusto, voi heidän kauttaan kilpailuttaa niin joustoluotot, kulutusluotot kuin autolainatkin. Loppujen lopuksi voit käyttää lainan myös esimerkiksi kauan odottaneeseen remonttiin. Lopullisen lainan korotkin riippuvat lopulta siitä, minkä pankin lainatarjouksen päätät hyväksyä. Juuri korkoihin ja loppusummaan kannattaakin kiinnittää huomiota tuota lainaa valittaessa, sillä vain sillä on merkitystä.

Lue lisää:

Viikinkilaina

Viikinkilaina kantaa jylhää nimeä, mutta onko palvelu nimensä vertainen? Pohjoismainen soturi, joka tunkee läpi vaikka harmaan kiven. Noh, ehkä ei vaadita palvelulta ihan liikoja. Eli kyseessä on siis ainoastaan 100 – 2000 euron joustoluottoja tarjoava nettipankki. Se on siis kuten monet muutkin tämän listan palveluistamme. Viikinkilaina on hyvännäköinen sivusto, josta on saatavilla juuri sen verran tietoa kuin tarvitsee. Sivusto ei sorru liialliseen ylimyyntiin ja palvelu pysyy hienosti kasassa. Juuri tämän tyylisistä sivustoista me pidämme. Palvelu ei kuitenkaan kuulu ihan niihin kaikkein tunnetuimpiin, joka johtunee siitä, että se ei kauheasti ole mainostanut palveluitaan ja se on hyvä. Mielestämme aggressiivinen mainonta ei sovi alalle. Viikinkilainaa pyörittävällä Top Finance Oy:llä kuitenkin pyyhkii hyvin, sillä vuonna 2016 sen liikevaihto oli 4,2 miljoonaa euroa. Yritys muuten pyörittää myös netistälainaa.fi nimistä palvelua. Lainanhakijan tulee olla vähintään 21-vuotias, eli palvelu ei sovi kaikkein nuorimmille hakijoille. Sivuston lainoilla on myös erittäin korkeat korot, sillä summasta ja maksuajasta riippuen, todellinen vuosikorko asettuu 170% ja 516% välille. Korkojen kanssa kannattaa siis olla tarkkana tässä palvelussa. Mikäli päätät heiltä hakea lainaa, kannattaa laina pyrkiä hoitamaan mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Lue lisää:

Blue finance Yhteenveto ja kokemuksia 2020 – 2021

Blue Finance on oikein hyvä nettipankki, josta saa lainaa omiin tarpeisiin, sillä se tarjoaa kahdenlaisia lainoja. Sekä pikavippejä, että joustoluottoja. Hieman erikoisesti se nimittää kulutuslainoja myös joustoluotoiksi. Mutta ei tarrauduta siihen. Nythän myös uudet asiakkaat saavat ensimmäisen pikavipin täysin kuluttomasti, joten mikäli heidän palvelun kiinnostavat, niin tuohon toki kannattaa tarrautua. Kuten myös artikkelissa näytämme, niin on myös olemassa paljon kiinnostavia vaihtoehtoja. Blue Finance sopii kuitenkin erinomaisesti niille, jotka kaipaavat kotimaisen yrityksen palveluita, hyvällä asiakaspalvelulla.

Voit siirtyä halutessasi Blue Finance laskuriin tästä linkistä.