Hae Autoluotto lainaa tästä

Autoluotto on palvelu, jonka kautta suomalaiset voivat hakea itselleen vakuudetonta autolainaa. Kuulostaa melkein liiankin hyvältä. Onko palvelu kenties liian hyvä ollakseen totta? Tässä artikkelissa kerromme käymme lävitse omia kokemuksia kyseisestä palvelusta.

Autoluotossahan ei varsinaisesti haeta lainaa heiltä, vaan he toimivat ns. lainanhakijana puolestasi, eli tiedot vain syötetään sivustolle ja he hakevat lainaa puolestasi 15:stä eri pankista. Ja tekevät tämän vielä kaiken lisäksi täysin ilmaiseksi. He siis kilpailuttavat lainan ja mikäli hakemuksesi hyväksytään useassa eri paikassa, saat tietenkin parhaimman lainan itsellesi, joka käytännössä tarkoittaa pienimpiä korkoja, sekä käyttäjäystävällisimpiä lainaehtoja.

Monet lainasivustot ovat nykyisin ulkomaisessa omistuksessa, mutta autoluotto on täysin kotimainen, suomalaisten pyörittämä ja suomalaisella yritystunnuksella. Tämä herättää automaattisesti tietenkin luottamusta, sillä lainaa ottaessahan sitä haluaa olla varma siitä, että lainan ottaa luotettavalta taholta.

Sivusto itsessään on hyvin pelkistetyn näköinen, eikä se ole täynnä niin sanottua yritysjargonia vaan sivustolla mennään suoraan itse asiaan eli lainan hakemiseen. Sivustolla on helppo navigoida ja luotettavuus huokuu.

Autoluoton taustalta löytyy LVS Brokers niminen yritys, joka on perustettu vuonna 2013. Tosin vasta vuonna 2015 yritys on alkanut tarjoamaan nykyisiä palveluitaan, kuten autoluottoa. Tämän lisäksi yritys pyörittää esimerkiksi välittäjävertailuun, matkalainoihin ja yrityslainoihin keskittyviä sivustoja. Tämän 3 vuoden aikana, jonka yritys on ollut julkisesti pystyssä, ei ole kertynyt ongelmia, joten kyseessä todella on luotettava suomalainen yritys. Vuonna 2016 yrityksen tulos oli 157 000 euroa, joten yritys on myös vakaalla pohjalla. Voit siis luottaa siihen, että asioit myös vakavaraisen yrityksen kanssa.

Vaikka autoluotto sivusto on ollut vasta jonkin aikaa ylhäällä, on se kuitenkin onnistunut löytämään paikkansa suomalaisten keskuudessa ja ihmekös tuo, sillä me olemme autokansaa. Ja palvelun käytöllä on todella suuret edut. Käytännössä palvelu käy puolestasi läpi kaikki mahdolliset lainanantajat, ja sinun ei tarvitse kun odotella sohvalla lopputulosta. Voisiko autolainan hakeminen enää helpommaksi mennä. Ja kaiken lisäksi palvelun käyttäminen on kaiken lisäksi vielä ilmaista. 

Mikäli asiakkaana olet asiakaspalvelun tarpeessa, on yritykseen yhteydenottaminen todella helppoa, sillä se tarjoaa sivuillaan sekä sähköpostiosoitteen ja jopa käyntiosoitteen. Lainanhaku kokemuksia voi siis käydä vahvistamassa jopa paikan päällä.

Lainan hakeminen

Lainan hakeminen sivuston kautta on todella helppoa. Sivustolta löytyy näppärästi heti alusta laatikko, johon täytetään kaikki oleelliset tiedot, eli

 • Haettava lainasumma, joka voi olla jopa 50 000 euroon asti.
 • Laina-aika, jopa 15 vuotta
 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Puhelinnumero

Palvelu laskee ja näyttää kätevästi heti ruudulla kuukausierän sekä lainan päälle tulevat korot ja kulut. Seuraavassa ruudussa tuleekin täyttää sitten hieman tarkemmin omia tietoja, eli

 • Asumistiedot
 • Työskentelytiedot
 • Luottotiedot
 • Siviilisääty
 • Velat
 • Pankkitiedot

Näitä kysymyksiä ei kannata säikähtää, sillä luotonantajat tarvitsevat nämä tiedot tehdessään päätöksiä luotonantamisesta. Koko lomakkeen täyttämisessä menee ehkä 10-20 minuuttia korkeintaan, riippuen siitä, kuinka hyvin kaikki omat tietonsa muistaa. Tärkeintähän on se, että tiedot täyttää mahdollisimman tarkasti oikein, jotta pankeilla on tarkka kuva siitä, kenelle he ovatkaan lainaa myöntämässä. Joskus näiden kaavakkeiden täyttäminen voi tuntua työläältä, mutta senpä takia juuri autoluotto on olemassa. Sinun tarvitsee täyttää se vain kerran. Jos taas lähtisit itse hakemaan lainaa pankeilta, tulisi sinun täyttää samat lomakkeet jokaisessa paikassa yhä uudestaan ja uudestaan.

Lainaa voi hakea jokainen suomen kansalainen, jolla on suomalainen pankkitili sekä sosiaaliturvatunnus. Hakijoiden tulee myös olla täysi-ikäisiä. Lainan hakemista ei rajoiteta vain työssäkäyviin, sillä myös eläkeläiset sekä työttömät voivat hakea lainaa. Oma varallisuus voi ainoastaan vaikuttaa myönnettyyn lainamäärään, ja oma maksukyky kannattaakin laskea jo lainaa hakiessa, jolloin on todennäköisempää, että lainan myös saa. Myös luottotiedottomat voivat hakea lainaa. Lainaan ei myöskään tarvita vakuuksia tai takaajia.

Kun hakemus on hyväksytty, voi lainarahat saada tilille jopa saman päivän aikana.

Lainaa takaisin maksaessa on myös mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Sivulle luodaan myös omat tunnukset, josta voi käydä tarkastamassa oman hakemuksensa tilan milloin vain.

Korot

Korot riippuvat täysin siitä, minkä lainan autoluotto sinulle tarjoaa. Se siis riippuu täysin hakemastasi lainasta sekä maksuajasta ja lopulta myös pankista. Lainan hakeminen on täysin ilmaista ja korotonta.

Kokemuksia 2020 – 2021

Allaolevaan kommenttikenttään toivomme lukijoiden omia kokemuksia autoluotto palvelusta.

Hae Autoluotto lainaa tästä